Így hirdesd magad a neten, ha pasit akarsz fogni

Forrás: Thinkstock -
társkereső párkapcsolat Tinder szerelem randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olvasva a netes társkeresők bemutatkozó szövegeit, rá kellett jönnöm, hogy a többségük dög unalmas. És ha én ezt női szemmel is így látom, akkor vajon mit érezhet egy férfi? Szerintem ezeknél még az autós hirdetéseket is szívesebben olvassák, ezért arra gondoltam, mi lenne, ha eszerint próbálkoznának a nők is a bemutatkozással? Például így:

Fiatal, agilis, szingli

26 éves, hibátlan karosszériájú, önálló budapesti garázzsal rendelkező nő keresi hasonló kondíciókkal bíró társát. Kevés kilométeres (gyárilag, nem visszatekert), újszerű, jó teherbírású motorral felszerelt, rendszeresen szervizelt.

Fiatal, agilis, szingli keresi... Forrás: Thinkstock

Többgyermekes, elvált nő

42 éves, lendületes, magas fordulatszámon pörgő motorral rendelkező nő keresi hasonló paraméterekkel élő partnerét. Helyenként karcolások és koccanások érték, melyek márkaszervizben kerültek javításra.

Lökhárítója kissé megereszkedett az évek során, de ezt is szakszerűen orvosolták. Előző tulajdonosának köszönhetően több utánfutóval is rendelkezik, amelyek fix tartozékai az ajánlatnak, de nevezzük őket inkább ajándéknak.

Ezzel a módszerrel talán könnyebb felhívni a pasik figyelmét Forrás: Thinkstock

Elvált, idősödő nő

62 éves, családi flottából kivált, veterán hölgy keresi élete párját. Megkímélt, szép állapotú, puha bőrülésekkel és egyéb extrákkal.

Korából fakadóan némi traumát élt át, melynek hatására több elem is cserére, fényezésre szorult. Ez azonban szabad szemmel egyáltalán nem látható, esztétikai értelemben makulátlan.

Tinder-tippek pasiszemmel: 5 ötlet a sikerhez

Korunk legnépszerűbb randialkalmazása többek között pont annak köszönheti sikerét, hogy a használata a legkevésbé sem túlbonyolítható – ugyanakkor néhány egyszerű tipp segítségével könnyen növelheted az esélyeidet. Férfiúi szemszögből vizsgáltuk meg: mitől lesz vonzóbb egy női Tinder-profil?

Ilyen típus vagy az ágyban a csillagjegyed szerinthttp://www.life.hu/intim/20170519-szexualis-tipusok-csillagjegy-alapjan.htmlValaki hisz az asztrológiában, és valaki nem. Egy szexuál-asztrológus szerint azonban a zodiákusod elárulja, hogy milyen típus vagy az ágyban. IntimThinkstockMegérkezett a 3D csikló - Lássuk, hogy működik!http://www.life.hu/intim/20170520-3d-nyomtatasos-csiklo-erkezik.htmlNem is tudtuk, mi hiányzott eddig az életünkből. De szerencsére mára megtalálták a módját, miként lehet egy nő szexuális gyönyörét modern eszközökkel bemutatni. Megérkezett a 3D nyomtatással létrehozott csikló. Intim--Katya Aivazova az Instagram új sztárja (18+)http://www.life.hu/intim/20170520-katya-aivazova-az-instagram-uj-szexi-sztarja.htmlGyönyörű erotikus aktokat posztol magáról az orosz Katya Aivazova. Képeit imádják az Instagramon, ami nem is csoda. IntimOrigoNői arcok orgazmus közben (18+)http://www.life.hu/intim/20170520-noi-arcok-orgazmus-kozben-lauren-crow-oregoni-fotos-kepein.htmlLauren Crow oregoni fotós a képein nők arcát mutatja meg orgazmus közben. Alanyait állítólag arra kérte, hogy önkielégítéssel juttassák magukat a csúcsra, majd fényképet készített róluk. A képek nem pornográfok, a fotós állítja, az volt a célja azokkal, hogy valódi és ne megjátszott orgazmust mutasson be. /1705/N_i_a20175201348 Intim--Érzéki fotók a mellbimbóról (18+)http://www.life.hu/intim/20170520-erzeki-fotok-a-mellbimborol.htmlA Fine Art America elnevezésű művészeti gyűjtőoldalon található fotókon a női test legerotikusabb pontjáról, a mellbimbóról is szebbnél szebb fotók találhatók. A képek érdekessége, hogy jól láttatják, nincs két egyforma mellbimbó, és egyik nem szebb, nem tökéletesebb, mint a másik, hanem éppúgy, mint bármely más pontja a testünknek, ez is teljesen egyedi. Intim--Sztárok, akik fogták, és megmutatták a vaginájukat (18+)http://www.life.hu/intim/20170519-sztarok-puncija-hiressegek-vaginai.htmlVan, amikor kivillan. A vörös szőnyegen, a filmvásznon, vagy éppen a luxusnyaraláson. Sok celebnő alteste esett már áldozatul merész kivágásoknak, extravagáns gálaruháknak és rakoncátlan bikinialsóknak. Most azonban nem róluk lesz szó. Ezúttal azokat a hírességeket gyűjtöttük csokorba, akik önként és dalolva mutatták meg a vaginájukat magazinok címlapján vagy a saját közösségi oldalukon. Íme, ők – és a puncijuk. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.