szexi fotó Ireland Baldwin félmeztelen Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
KIm Basinger és Alec Baldwin lánya újabb sorozattal kápráztatta el a követőit.

Ez már nem az első alkalom, hogy a híres színész lánya közszemlére teszi a bájait. Korábban már egy szál fehérneműben ( és anélkül is ) pózolt kamerák előtt, és olyan képeket is láthattunk már a fiatal szépségtől, melyeken a melleit szinte semmi sem takarta.

Most azonban egy újabb sorozattal kápráztatta el a követőit. A friss fotókról is elmondható, hogy igen csak szexisek, és egészen kevés ruhát látni rajtuk. A szőke szépség meztelen ciciket és tetoválást is villantott.

Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) által megosztott bejegyzés,

Nem csoda, hogy az Instagram oldalán teljesen felforrt a hangulat, egy nap alatt több, mint 9 ezer kedvelést kapott. Vajon a saját édesapja is a követői között van?

Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) által megosztott bejegyzés,

Kibuggyanó mellekkel szexizik Kim Basinger lánya

Nem először fordul elő, hogy Kim Basinger lányát meztelenül kapják lencsevégre, ugyanis egyáltalán nem szégyenlős fajta. A minap is közszemlére tette bimbóit: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.