apák napja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világszerte június harmadik vasárnapján ünneplik az apák napját, így persze nem meglepő, hogy a hírességek közül is sokan tettek közzé fotókat csemetéikről. Leginkább a híres celebmamák posztoltak, akik közösségi oldalaikon köszöntötték párjaikat, és üzenték meg nekik, milyen csodálatos munkát végeznek.

Összegyűjtöttük a legcukibb és legszebb képeket, melyeket híres színésznők, énekesnők és modellek tettek közzé.

VICTORIA BECKHAM

MICHELLE OBAMA

OLIVIA WILDE

KIM KARDASHIAN

Happy Fathers Day! Thank you for being such a good dad to our babies!

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Happy Fathers Day

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

BEHATI PRINSLOO

Világsztárok megdöbbentő hálószobatitkai: Rihanna és Eva Longoria is kikotyogta (18+)http://www.life.hu/intim/20170619-vilagsztarok-megdobbento-haloszobatitkai.htmlA világsztárok sok mindenről nem szívesen beszélnek, ide tartoznak azok az intim titkok, amik a hálószobáikban történnek. Néhány celeb azért mégis kikotyogott pár forró részletet, íme, azok a sztárok, akik még ezt sem tartották magukban. IntimOrigoLena Dunham pucér fotójával sokkolhttp://www.life.hu/intim/20170617-lena-dunham-pucer-fotoja.htmlNem ez az első eset, hogy Lena Dunham egy döbbenetes fotóval sokkolja az Instagram népét. Intim--A legfőbb tanítód belül vanhttp://www.life.hu/intim/20170615-pilat-gabor-legfobb-tanitod-belul-van.htmlSoha ne tagadd, viszont mindig szomjazd az igazságot, és állandóan légy kész cselekedni miatta! Amit mondasz, mindig fontosabb annál, ahogy mondod, azonban ne feledd, hogy nem elég jónak lenni, annak is kell látszani. IntimThinkstockMeztelen cicit villantott Alfie Allen barátnője: Fotó!http://www.life.hu/intim/20170616-meztelen-melleket-villantott-alfie-allen-kedvese.htmlIlyen képeket ritkán látni a sorozatsztárról, főleg a kedveséről. Intim--278 piercing van a férfi péniszén - Ilyen a szexuális élete: Videó! http://www.life.hu/intim/20170615-tobbszaz-testekszert-hord-egy-ferfi.htmlHihetetlen, de létezik olyan ember, aki több száz piercinggel a testében éli a mindennapjait. Ez a férfi például közel 300 ékszert hord a péniszén: Videó! IntimOrigoSzexuális életükről meséltek Korda Györgyékhttp://www.life.hu/intim/20170615-korda-gyuri-meg-mindig-jol-teljesit-az-agyban.htmlBalázs Klári és Korda Gyuri kendőzetlen őszinteséggel mesélt az életük intim pillanatairól: azt is megtudtuk, hogy a férj még mindig teljesít az ágyban. IntimFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.