Ezek lesznek az idei nyár legszexibb filmjei

filmek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durva lánybúcsú, swingerező házaspár, vízparti tökéletes testek, dögös kémkalandok, elcsábított szüzek: ezen a nyáron jó néhány olyan film érkezik, ami biztosítja a forró hangulatot a hűvös mozitermekben is. Listára gyűjtöttük őket!

Csajok hajnalig

(mozipremier: június 15.)

Scarlett Johansson, Zoë Kravitz és Demi Moore egy filmben, kiegészülve olyan komikákkal, mint Kate McKinnon (Szellemirtók) és Ilana Glazer (Broad City), már akkor is szexi lenne, ha maga a sztori nem ilyesmivel foglalkozna. De itt azt teszi! A Másnaposok női változataként is emlegetett vígjátékban egy csajcsapat lánybúcsúra érkezik Miamiba, hogy aztán igazán elengedjék magukat — olyannyira, hogy a megrendelt chippendale pasi holtan végzi, és ezzel valamit kezdeni kell...

Swingerklub

(mozipremier: július 6.)

Romantikus vígjáték egy swingerklubban? Ilyen is csak a skandináv filmeseknek jut eszébe, és nyilván nem is a megszokott hollywoodi „romkom” sémákat várhatjuk ezúttal, hanem egy kényelmetlen kérdéseket is feszegető, szabadszájúbb, nyíltabb, erotikusabb verziót, dán módra, a szórakoztatásról sem megfeledkezve. A történet főhőse egy polgári kényelemben, megszokásban élő házaspár, akik az örökké elégedetlen férj ötletére kipróbálják a swingerklubok világát - hogy aztán idővel sikerüljön megszegni az egyetlen igazán fontos szabályt, miszerint egy ilyen helyen tilos beleszeretni másokba.

Baywatch

(mozipremier: július 13.)

Szikrázó napfényben, vakítóan kék tengerparton, piros fürdőruhában tökéletes testtel futkározó lányok és fiúk jöhetnek? Az egykor nálunk is oly népszerű David Hasselhoff-sorozat, a malibui vízi mentők kalandos életéről (és persze szerelméről) szóló Baywatch most mozifilm formájában kel életre, Hasselhoff karakterét pedig a méretes izmokkal bíró Dwayne „The Rock” Johnson viszi tovább. Az oldalán a szintén kockás hasú Zac Efronnal, a női fronton pedig olyan látványban tehetséges hölgyekkel, mint Alexandra Daddario vagy Kelly Rohrbach. De azért Hasselhoff és Pamela Anderson is felbukkan majd a filmben.

Atomszőke

(mozipremier: július 27.)

Egy szuperszexi szőke szépség, aki simán szétrúgja minden pasi seggét: ő az angol titkosszolgálat legdögösebb és leghatékonyabb kémje, a hidegháború utolsó éveinek Berlinjében tevékenykedő Lorraine Broughton (Charlize Theron). A nagyrészt Budapesten forgatott filmben a gyönyörű Charlize Theron a kettős ügynökök listájának keresése közben ráadásul erotikus kalandokba keveredik, többek között a párductestű Sofia Boutellával (A múmia, Kingsman).

Csábítás

(mozipremier: szeptember 7.)

Az idei cannes-i filmfesztiválon a legjobb rendező díját kapta ezért a filmért Sofia Coppola (Elveszett jelentés, Marie Antoinette), és a hírek szerint a fülledt hangulat az egyik fő erőssége a Csábításnak. Ami valójában remake: A tizedes háreme című, 1971-es Clint Eastwood-mozié.

Eastwood egykori szerepét, az amerikai polgárháborúban megsérült katonát ezútta Colin Farrell alakítja, a neki menedéket adó, csupa, hamvas szűz és kívánatos felügyelőnő benépesítette lányiskola lakóit pedig olyanok játsszák, mint Kirsten Dunst, Elle Fanning, Angouire Rice, vagy Nicole Kidman. A csábítás garantált, csak az a kérdés: végül ki csábít el kit?

Íme a világ legmocskosabb fotósorozata (18+)http://www.life.hu/intim/20170623-szex-es-pankracio-a-fotosorozat-kozeppontjaban.htmlSokakat vonz, és legalább ugyanennyi embert taszít a véres verejték világa, ám egy fotós mindezt megörökítette. Megspékelve egy kis erotikával, hátha ettől fogyaszthatóbb. Intim--Gillian Andersonról fényes nappal húzták le a bugyiját - Fotó (18+)http://www.life.hu/intim/20170623-gillian-andersonrol-lehuztak-a-furdoruha-alsojat.htmlGillian Anderson és barátja Olaszországban vakációztak, ott készítettek érdekes képeket róluk a lesifotósok. Ki tudja miért, a színésznő barátja gondolt egyet, és lehúzta Gillian bugyiját fényes nappal. Természetesen a színésznő intim területe mindenki számára láthatóvá vált! Intim--A győzelem sosem jön el magátólhttp://www.life.hu/intim/20170623-pilat-gabor-a-gyozelem-sosem-jon-el-magatol.htmlSokszor megyünk bele csatározásokba a környezetünkkel, miközben nem is tudjuk, hogy igazából kivel és mivel harcolunk. Hányszor érezted egy otthoni veszekedés után, hogy nyertél? Gyanítom nem sokszor, ugyanis az ego pillanatnyi kielégülésén túl, egy ilyen esetben nem tud stabil maradni a győzelem diadalittas érzése, ugyanis egy veszekedésnek nem lehet valódi győztese.IntimThinkstockVágyak és félelmekhttp://www.life.hu/intim/20170621-pilat-gabor-vagyak-es-felelmek.htmlNem kell sürgetned az életet, egyszerűen csak együtt kell áramlanod vele, mert a világ, az élet és te tökéletesek vagytok, csupán az attitűd hibás néha. A mások felé kimutatott hozzáállás, a gondolkodásmód, és a nézőpont, de ezeket helyre lehet hozni.IntimAFPVilágsztárok megdöbbentő hálószobatitkai: Rihanna és Eva Longoria is kikotyogta (18+)http://www.life.hu/intim/20170619-vilagsztarok-megdobbento-haloszobatitkai.htmlA világsztárok sok mindenről nem szívesen beszélnek, ide tartoznak azok az intim titkok, amik a hálószobáikban történnek. Néhány celeb azért mégis kikotyogott pár forró részletet, íme, azok a sztárok, akik még ezt sem tartották magukban. IntimOrigoTündéri fotókon a világsztár apukák http://www.life.hu/intim/20170619-vilagsztar-apukak-apak-napjan.htmlVilágszerte június harmadik vasárnapján ünneplik az apák napját, így persze nem meglepő, hogy a hírességek közül is sokan tettek közzé fotókat csemetéikről. Leginkább a híres celebmamák posztoltak, akik közösségi oldalaikon köszöntötték párjaikat, és üzenték meg nekik, milyen csodálatos munkát végeznek. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.