Kevés a szex otthon? Több lesz, ha elmentek nyaralni

Forrás: Thinkstock -
szex nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy friss felmérés szerint a nyaralás alatt az emberek gyakrabban szeretkeznek, de ötből egy pár legalább egyszer veszekszik is a vakáció alatt. Egy párkapcsolatban, ha közös a nyaralás, akkor közös a kassza is, kivéve minden tizedik pár esetében, ott ugyanis a férfiak állják párjuk üdülését.

A párkeresők harmada, ha teheti, a vízpart közelébe megy kikapcsolódni, vagy az aktív pihenést, kirándulást választja. Minden tizedik párkereső azonban inkább bulizni jár, várost néz, vagy egzotikus helyekre látogat el. A kedvenc társkeresős nyaralóhely még mindig a Balaton, de a legszebb emlékek sokakat Olaszországhoz, Görögországhoz vagy Horvátországhoz kötnek - ez derül ki a Lovebox.hu felméréséből, melyet 1128 fő részvételével készítettek a társkereső oldal felhasználói körében 2017 májusában.

Amikor a pancsoló kislányok rosszalkodnak (18+)

Kevés izgalmasabb kaland létezhet a világon, mint elutazni egy paradicsomi országba, ahol csak a gondtalan és élményekben gazdag lazításé a főszerep. Sok nő nem csupán a gasztronómia és a strandolás csábításának enged, hanem akkor is nehezen tud ellenállni a kísértésnek, ha egy izmos félisten tűnik fel a színen. A Life.hu a tavalyi strandszezonban a Szexvadászat nyaraláskor téma volt a kedvencetek.
A kedvenc társkeresős nyaralóhely még mindig a Balaton Forrás: Dreamstime

Bikiniszezon ide, vagy oda, a nyaralás előtt csak minden harmadik társkereső igyekszik formába lendülni, ennek ellenére majdnem minden második szívesen ismerkedik a nyaralás alatt is. A férfiak ilyenkor nyitottabbak, de a nők harmada is bátran szerez új ismerősöket. Érdekesség, hogy leginkább azok a párkeresők ismerkednek a nyaralás alatt, akik a bulizós vagy az egzotikus helyeket kedvelik, de a Balatonnál pihenők fele is szívesen néz új kalandok elébe.

Ismerkedés és szex a fesztiválokon:

A tavalyi fesztiválszezon végeztével megkérdeztünk néhány érintettet a legemlékezetesebb erotikus élményeikről, legyenek akár lányok, akár fiúk, és legyen az akármelyik rendezvény. Ismerkedésről flörtölésről, félrelépésről és szexbalesetekről is vallottak. Korábbi cikkünket a fesztiválszexről itt érheted el.

A válaszadók többsége az aktuális párjával szeret a leginkább nyaralni, de sokan a baráti társasággal és a családdal is szívesen szereznek közös nyári élményeket. A felmérés szerint a párok többsége (72%)

többet szeretkezik a nyaralás alatt,

de közel ötödüknél a veszekedés sem marad el, legalább egyszer összezördülnek ilyenkor is. A legtöbb szexre az egzotikus helyeket, illetve az aktív pihenést kedvelőknél van esély.

A legtöbb szexre az egzotikus helyeket kedvelőknél van esély Forrás: Thinkstock

Ha közös nyaralásról van szó, akkor azt általában a közös kasszából fedezik a párok, de minden tizedik férfi állja párja költségeit is. És míg a nők 36%-a pakolja be gyakran párja bőröndjét is, addig ezzel a férfiak 14%-a is így van.

Európa legpörgősebb helyei szingliknek

Meglelni az Igazit az élet nagy kihívása, és ha egyedülállóként vágsz neki az idei nyárnak, itt az idő, hogy elkezdj globálisan gondolkodni, mert könnyen lehet, hogy a hozzád illő férfit egy másik országban találod meg! A legnagyszerűbb dolog, ha a csajokkal utazol, és ha a nyaralást összekötöd a bulizással, így az örömteli kikapcsolódás és szórakozás mellett sok új ismeretséget szerezhetsz. A Life.hu korábban összegyűjtötte azokat a forró helyeket, amik tökéletes kezdetei lehetnek egy szerelmi történetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.