Joshi Bharat őszintén mesélt az intim életéről

Forrás: www.polyakattila.hu/Polyak Attila -
szex szüzesség szerelem Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres műsorvezető kendőzetlen őszinteséggel mesélt a szexről, sőt, még a saját szexuális életéről is. 

Az indiai kultúrából fakadóan Joshi olyan szellemben nevelkedett, melyben az intimitásról sokkal szabadabban lehetett beszélni, mint itt, nálunk. Ennek ellenére Joshi lányai inkább az anyjuktól kérnek szexuális jellegű tanácsokat, ami rendben is van, hiszen a nők egymás közt olykor jobban meg tudnak nyílni.

Joshi Bharat őszintén mesélt a szexuális életéről Forrás: www.polyakattila.hu/Polyak Attila

Ám sokan keresik fel Joshit intim problémákkal, és a 62 éves férfi többeknek is ajánlotta már a tantrikus szex kipróbálását, elsajátítását.

"A tantrikus szex nem a szexről szól, hanem a mentális állapotról, a test kémiájáról és a két ember mágnesterének egyesítéséről. Ugyanakkor a tantrikus szex nem ismeri a tabukat. Ez nálam nem egy berögzült szöveg, én ezt megtapasztaltam" - mondta a híresség.

Joshi szerint ilyen élményeket átélve a válságban lévő párok félre tudják tenni a sérelmeiket, és csak az érzelmeikre hagyatkozva időt tölteni egymással, ami sokat segíthet a kapcsolat megjavításában.

"Én az a típusú férfi vagyok, akinek a szexualitás többről szól a testiségnél. Ez már fiatalabb koromban is így volt, és az évek alatt nem változott" - éppen ezért Joshit egyáltalán nem zavarta, hogy 20 évesen még szűz volt. Hiszen ahonnan ő jött, ott nem divat az egyéjszakás kalandozás.

"Magyarországon már másfajta ingerek értek, egy szabadabb hozzáállás, mégsem habzsoltam az élvezeteket, mert nem hittem az egyéjszakás kapcsolatokban" - írta meg a hot!Magazin.

Amit senki sem tennehttp://www.life.hu/intim/20170803-pilat-gabor-amit-senki-sem-tenne.htmlIdőnként az ember a házasságot oly mértékben szent köteléknek tartja, hogy felelősségét kiterjesztve, kötelességének érzi minden téren levenni a terhet a házastársa válláról. Intim--Dóri és Krisztián kipróbálta: Zumio – Varázspálca deluxe (18+)http://www.life.hu/intim/20170727-dori-es-krisztian-kiprobalta-zumio.htmlAmikor azt gondoljuk, hogy a szexuális segédeszközök piacán már nincs új a nap alatt, rendre bemutatkozik egy olyan új termék, amely ellentmondást nem tűrve utasítja maga mögé a játékszerek szinte teljes mezőnyét. Így robbant be a köztudatba néhány évvel ezelőtt a máig méltán népszerű Womanizer, és jó eséllyel ez a sors vár az Adultex 2017 kiállításon aranyérmet szerző Zumióra is. Intim--Így tekintenek a nők orgazmusára a pasik (18+)http://www.life.hu/intim/20170801-sokat-jelent-a-pasiknak-a-nok-orgazmusa.htmlÉrdekes eredmény született egy frissen végzett tanulmányból: úgy tűnik az orgazmusnak már nem csak élvezeti értelemben van jelentősége. IntimThinkstockMellsimogatás, szőrtépkedés: ezeket a dolgokat élvezik titokban a nők (18+)http://www.life.hu/intim/20170801-ezeket-a-dolgokat-elvezik-titokban-a-nok.htmlNagyon sok olyan dologban lelik örömüket a lányok, amikről nem feltétlenül beszélnek, hiszen nem is kell mindenkinek tudni. Ami jó, az jó, legyen szó akár arról, hogy a férfimosdóban pisilnek, ha a nőiben túl hosszú a sor, vagy éppen arról, milyen élvezetes kitépni egy kósza szőrszálat. Intim--Ezek a legveszélyesebb szexpózok a pasik számára (18+)http://www.life.hu/intim/20170731-veszelyes-szexpozokrol-keszult-tanulmany.htmlSzex közben nem sűrűn gondolunk a veszélyekre, pedig lehet, hogy gyakrabban kéne foglalkoznunk ilyenekkel is. Intim--Fotót küldött a péniszéről a férfi - Durva bosszút álltak rajtahttp://www.life.hu/intim/20170730-fotot-kuldott-a-peniszerol-a-ferfi-bosszut-alltak-rajta.htmlMadi Kohn a tinderen figyelmeztette az iránta érdeklődő pasikat, hogy aki a nemi szervéről küld neki fotót, az nagyon rosszul jár. Nos, az ígéretét be is tartotta... IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.