Pilát Gábor: „A házasság két boldog és érett ember felelős döntése, és semmiképp nem a boldog élet garanciája”

Forrás: Thinkstock -
Pilát Gábor házasság Tabuk nélkül a párkapcsolatról
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Változik a világ...

100 évvel ezelőtt magától értetődő volt, hogy házasság előtt nem bújt ágyba a szerelmespár, ma magától értetődő, hogy igen, és a „Tetszel nekem, lépünk?” kérdés sem életidegen, akár már az első találkozó alkalmával.

,,A házasság két boldog és érett ember felelős döntése, és semmiképp nem a boldog élet garanciája" Forrás: Thinkstock

A házasság jó esetben is két boldog és érett ember felelős döntése, és semmiképp nem a boldog élet garanciája. És nem vagyok „házasságkötés előtt ne szexelj” párti, de az biztos, hogy az elköteleződés és szeretet nélküli szexkapcsolatok nem kívánt hozadékai a meggyilkolt és széttépett magzatok, valamint a megtört lelkek.

A párkapcsolatban tükrök vagyunk egymásnak. De ha nemcsak magadat nézegeted benne, hanem figyelmet adsz a „tükörnek” is, sokkal többet kaphatsz vissza tőle. Sőt! A hálószobában lévő tükör is nagyobb élményt nyújt, ha együttlétkor nem csak magadat csodálod benne.

Amikor a hét minden napján szeretetet, figyelmet és csodálatot adsz a párodnak, akkor az lesz a valóság.

Tabuk nélkül a párkapcsolatról Forrás: Pilát Gábor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.