Milliókat költött Cindy Moore, a kétgyerekes anya, hogy szexbabákra hasonlítson - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com -
plasztikai műtét szexbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexbabák egyre nagyobb népszeráségnek örvendenek, Cindy Moore pedig úgy döntött, felveszi velük a versenyt: milliókért végeztetett magán beavatkozásokat, hogy minél jobban hasonlítson az erotikus robotokra. 

A kétgyermekes anyuka mindent megtesz azért, hogy valóra váljon az álma, ami akár még jó is lehetne, ha ő éppen nem arról álmodozna, hogy az első élő szexbaba lesz. De ő éppen az szeretne lenni, és ettől a fájdalmas beavatkozások és a rengeteg pénz sem tántorítja el, amibe ez a vávgya kerül. Cindy Moor átszámítva máris több mint 3 millió forintot költött kinézetére, és igaz, mai igaz, egyre jobban hasonlít egy mimikamentes robotra.

Cindy Moore mindenét átalakíttatta Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com

Természetesen már megcsináltatta a melleit, hajhosszabbításon is átesett, valamint háromhavonta tölteti az ajkait, hogy egyre nagyobbak legyenek. Ez persze még nem a végső állapot, de ezekkel a lépésekkel mind egyre közelebb kerül az anyuka ahhoz, hogy élő szexbabává váljon.

Cindy már nem hasonlít egykori önmagára Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.