Három tipp az orgazmushoz(18+)

2017.08.23. 21:50

Nagyon sok nő van, aki szex közben nem tud elélvezni, vagy csak nehezen jut el a csúcsra. Íme néhány tipp a garantált gyönyörszerzéshez.

A klasszikus szexpózok nem véletlenül annyira kedveltek, ám nem mindenkinek okoznak garantált örömöt. Ha egy pici extrát beleviszel ezekbe a gyakorlatsorokba, csodákat művelhetsz. Íme három póz, amiket ha felturbózól, biztosan átéled a gyönyört.

Misszionárius póz

Ezt a pózt azért is kedvelik olyan sokan, mert talán ez az a pozitúra, ahol folyamatosan láthatod a partnered arcát és éreintheted minden testrészét. Ha a sima módszer nem válik be, tegyél egy párnát a csípőd alá és tedd mindkét lábad a partnered mellkasára. Így könnyebb és mélyebb lesz a behatolás.

Klasszikus misszionáriusForrás: KATIE BUCKLEITNER

Fordított lovagló

Sok nő kedveli ezt a szexpózt, mert ilyenkor az ő kezében van az irányítás és ő tudja szabályozni a behatolás mértékét. Ebben az esetben is vannak variánsokat, amiket kipróbálhatsz a könnyebb orgazmus érdekében. Ne a pároddal szemben helyezkedj el, hanem fordíts neki hátat. Támaszd meg a két kezed a csípője két oldala mellett és kezd el mozgatni a csípődet úgy, hogy nyolcasokat írj le vele. Ezzel nem csak fel és le mozogsz, de dörzsölöd is az ágyékához a sajátodat, ami plusz egy inger.

Fordított lovaglóForrás: KATIE BUCKLEITNER

Ülő póz

Ha mindketten ültök és egymással szemben helyezkedtek el, a lehető legközelebbi helyzetben lesztek egymáshoz. Itt a titok az, hogy nem fel és le kell mogtanod magad a partnered ölében, hanem előre és hátra. így a klitoriszod is izgalmi állapotba tud kerülni. Ha nem elég a stimulálás, a kezedet is használhatod. (ez mindegyik pozitúrára igaz)

Ülő pózForrás: KATIE BUCKLEITNER

 

tipporgazmus