Pilát Gábor: Amit a másikban nem tudsz kezelni vagy elfogadni, az nagy valószínűséggel magadban nincs rendben

Forrás: Thinkstock -
Pilát Gábor párkapcsolat Tabuk nélkül a párkapcsolatról
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag Isten a nőt a férfi oldalbordájából teremtette. Tehát az van meg benne, ami a férfiből hiányzik, és fordítva is így van. Így egészítik ki egymást.

Amikor meg akarjuk változtatni a párunkat a saját képünkre, sikertelenségre ítélt vállalkozásba fogunk, hiszen minden ember a saját világát tapasztalja, a rákényszerített változással pedig valaki más világát próbájuk megtapasztaltatni vele.

Amit a másikban nem tudsz kezelni vagy elfogadni, az nagy valószínűséggel magadban nincs rendben Forrás: Thinkstock

Hallottam olyat, amikor valaki az italról mondott le a másik kedvéért és kívánságára, tehát a leszokást nem a saját egészségmegőrzése motiválta. Működött is a fogadalom egészen addig a pontig, amíg tartott a kapcsolat. Másnap az illető a pohár után nyúlt.

Ha olyan erővel lennénk felruházva, hogy tartós vagy akár végleges átváltozást tudnánk előidézni a párunkon, akkor se lennénk könnyebb helyzetben.

Másrészt ha teljesen olyanra formálnánk a másikat amilyenre mi szeretnénk, akkor mi lennénk a Mindenható, és ebben az esetben nem vágyódnánk boldog párkapcsolat után. Sőt, semmilyen párkapcsolat után sem.

Amit a másikban nem tudsz kezelni vagy elfogadni, az nagy valószínűséggel magadban nincs rendben.

Ha mégis a megváltoztatás kényszerét tapasztalod magadon, akkor se ess kétségbe, de tudd, hogy ez csak az egód, azaz az elméd által kreált hamis éntudat ostoba játéka.

Tabuk nélkül a párkapcsolatról Forrás: Pilát Gábor

Pilát Gábor: "Elvagyok így addig, amíg nem jön meg az igazi"http://www.life.hu/intim/20170821-pilat-gabor-a-parkapcsolatokrol-parkeresesrol.htmlLehet olyan korszak az ember életében, amikor csak úgy elvan valakivel. Esetleg vannak ismerősei, akikkel akár lefekszik, akár nem, de nem jelentenek sokat az életében. Intim--Pilát Gábor: "Egy nőt függőleges állapotban is meg lehet ölelni"http://www.life.hu/intim/20170814-pilat-gabor-a-hazassagrol-a-kolcsonos-szeretetrol-es-tiszteletrol.htmlEmberként egyedül is kiteljesedhetsz, önmagadat és a hitedet magad is megtalálhatod, de igazi nővé, csak igazi férfi mellett válhatsz. És fordítva. Intim--Pilát Gábor: "Tálald meg önmagad, változtass, amin tudsz és fogadd el azt, amin nem"http://www.life.hu/intim/20170807-pilat-gabor-a-bizonyossagrol-es-hitrol.htmlA te világodnak te vagy az Istene. Intim--Íme, a leghíresebb nagyon rövid házasságokhttp://www.life.hu/intim/20170807-ezek-a-leghiresebb-nagyon-rovid-hazassagok.htmlAmikor az ember valakivel az oltár elé áll, elvileg örök, vagy legalábbis élethosszig szóló kapcsolatot tervez a másikkal. Nem állítjuk, hogy a cikkünkben szereplő híres esetek résztvevői nem így gondolkodtak abban a bizonyos pillanatban, de hogy aztán a valóság egészen másképp alakult, az bizonyos. Intim--A gésák titkos élete: mi igaz, és mi nem a legendákból?http://www.life.hu/intim/20170725-a-gesak-titkos-elete.htmlA japán gésák jellegzetes alakját számos hiedelem és egyben tévhit veszi körül, köszönhetően az életmódjuk zártságának és titokzatosságának. Cikkünkben utánajártunk, miknek van valóságalapja a legendákból, és mivel járt egy lány számára, ha gésaságra adta a fejét? IntimThinkstockDóri és Krisztián kipróbálta: az orgazmus szárnyain - Új szexuális segédeszközt teszteltünkhttp://www.life.hu/intim/20160909-dori-es-krisztian-dame-eva-hands-free-szexualis-segedeszkozt-tesztelt.htmlA „We-Vibe" negyedik generációs készülékével eltöltött kellemes, de nem tökéletes együttléteink után nagy izgalommal vetettük bele magunkat a „DAME EVA Hands Free" csiklóvibrátor tesztelésébe, amely amellett, hogy a nők számára kézimunkától mentes orgazmust ígér, a gyártó állítása szerint párvibrátorként is tökéletesen megállja a helyét. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.