Lemondott a szexről Angelina Jolie

Forrás: AFP/Fabrice Coffrini -
szex Angelina Jolie jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válása óta Angelina Jolie a gyerekei és jótékonysági tevékenységei mellett egyre többet igyekszik foglalkozni magával, a lelki békéjével.

A színésznő felfedezte magának a jógát, és azt vallja, ez a mozgás a leghatékonyabb módszernek bizonyul arra, hogy kikapcsolja az agyát és kreatív elfoglaltságok felé terelje a benne rejlő szexuális energiákat. Egy bennfentes arról beszélt - írja a hollywoodlife -, hogy Jolie a jóga segítségével teljesen ki tudta iktatni az életéből a szexet, és még csak nem is vágyik rá. Hozzátette, azóta sokkal nagyobb harmóniában van magával, a világgal.

Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

Pilát Gábor: Amit a másikban nem tudsz kezelni vagy elfogadni, az nagy valószínűséggel magadban nincs rendbenhttp://www.life.hu/intim/20170829-pilat-gabor-a-parkapcsolatokban-egymas-megvaltoztatasarol.htmlÁllítólag Isten a nőt a férfi oldalbordájából teremtette. Tehát az van meg benne, ami a férfiből hiányzik, és fordítva is így van. Így egészítik ki egymást. IntimThinkstockEnnyi szexre van szükség a boldogsághoz (18+)http://www.life.hu/intim/20170901-kiderult-mennyi-szexre-van-szukseg-a-boldogsaghoz.htmlAzt hihetnénk, hogy a boldogsághoz minél több szexre van szükségünk, pedig ez nem feltétlenül van így. Egy kutatás megállapította, mennyiszer kell ágyba bújni ahhoz, hogy a felhők felett járjunk! Intim--Pornóba illő jelent a Naked Dating műsorában: Videó! (18+)http://www.life.hu/intim/20170831-pornoba-illo-video-a-naked-dating-cimu-musorban.htmlA Naked Dating egyébként sem az a szemérmeskedő műsor, ám ami most történt, az túlment minden határon. IntimThinkstockA forgalmas utcán kényeztette szájával a nő a férfit - Videó! (18+)http://www.life.hu/intim/20170901-a-forgalmas-utcan-kenyeztette-szajaval-a-no-a-ferfit.htmlA férfi nem bírta hazáig, nem tudta leküzdeni a vágyát, a hölgy partnere pedig hajlandó volt rajta könnyíteni, persze az utcán. Másfél perc múlva pedig már mindenki ment a dolgára. IntimOrigoKiderült, hány éves kortól élvezik a nők a legjobban a szexet (18+)http://www.life.hu/intim/20170831-kiderult-hany-eves-kortol-elvezik-a-nok-a-legjobban-a-szexet.htmlEgy kutatás megállapította azt a kort, amikortól a szexet már igazán és teljesen tudják élvezni a nők. Nem a 20-as éveikben, az biztos! IntimThinkstockTüntetnek Brazília legszexibb popói: Fotó! http://www.life.hu/intim/20170830-ezert-tuntetnek-a-miss-bumbum-versenyzoi.htmlUgyan azt még nem tudni, hogy ki lett az idei Miss BumBum nyertese, azt viszont igen, hogy mi az a téma, amiben egyetértenek a lányok. Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.