Kényelmes szexpózok kismamáknak: Fotók!

2017.09.19. 18:50

Nem szabad azt hinni, hogy a terhesség alatt nem élhetünk szexuális életet, hiszen vannak olyan pózok, amelyek alkalmasak arra, hogy biztonsásogan szerezzünk egymásnak örömöt. 

Természetesen az a legfontosabb, hogy a baba és a mama egészsége biztosított legyen, így érdemes mindenképpen tanácsot kérni egy nőgyógyásztól, hogy a várandósság mely szakaszaiban szabad aktív szexuális életet élni. Íme néhány olyan szexpóz, amelyet terhesség alatt is bátran alkalmazhatunk az intim életünkben: 

Lovagló 

Ez a pozíció nagyobb hassal is élvezhető, hiszen van mozgástere a pocaknak, amíg nem nő olyan nagyra. Viszont az utolsó trimeszterben már gyakran hátfájdalom jelentkezhet a kismamáknál a baba súlya miatt, így ebben az esetben már másik póz választása ajánlott. 

LovaglópózForrás: babycenter.com

Kis kifli - nagy kifli 

Ez a pozíció a terhesség utolsó szakaszában is kényelmes lehet, hiszen az oldalán fekvő nőnek csökkenti a hátfájdalmát, miközben a pocak folyamatos biztonságban van. Ez nagyon fontos, hiszen az anya nem tudja magát teljesen ellazítani, ha közben a baba épségéért aggódik, így pedig elvész az erotika és a meghitt hangulat is. 

Kis kifli, nagy kifliForrás: babycenter.com

Kutyapóz 

Szintén kényelmes és közkedvelt póz, ami leveszi a terhet a nő gerincéről azáltal, hogy mind a négy végtagját támaszkodásra használja. Érdemes lehet egy párnát a pocak alá tenni a biztonság kedvéért, így teljes nyugalommal adhatjuk át magunkat az örömöknek. 

KutyapózForrás: babycenter.com

 

Szex, ahol nem az orgazmus a legfontosabb (18+)
Mi is pontosan a tantrikus szex? Miért próbálják ki egyre többen? Valóban segíthet abban, hogy párkapcsolatunk minősége jobb legyen? Állítások szerint igen! A közhiedelem szerint az idő haladása nem tesz jót egy pár szexuális életének. Megunhatjuk egymást, ellaposodhatnak az intim együttlétek, és az öregedéssel ez csak egyre rosszabbá válhat...

 

terhességszexpóz