Pilát Gábor: "Spirituális nem attól lesz valaki, hogy a lakása tele van ezo-könyvekkel és füstölőkkel"

Forrás: Thinkstock -
Pilát Gábor Tabuk nélkül a párkapcsolatról spiritualitás ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Spirituális nem attól lesz valaki, hogy a lakása tele van ezo-könyvekkel és füstölőkkel, sokkal inkább attól, hogy elfogadja a láthatón túl a láthatatlan világot is. Az előbbiben a látható és tapintható dolgok vannak, míg az utóbbiban a lelkiek és szellemiek.

A "spiritualitas" egy latin szó, melynek jelentése szellemiség, lelkiség. Valahol minden ember spirituális, hiszen ki kérdőjelezné meg a levegő létezését, csupán azért, mert láthatatlan, és ugyan ki cáfolná az érzések és érzelmek valódiságát pusztán amiatt, hogy nem lehet a kezünkbe venni. Olyannal időnként találkozni, aki nem éli a szeretetet, de olyannal nem, aki tagadná.

A lelki nyitottságot sajnos nem tudod megrendelni egy alacsony példányszámban nyomtatott képregénymellékletből, ezt gyakorolni kell.

,,A lelki nyitottságot sajnos nem tudod megrendelni egy alacsony példányszámban nyomtatott képregénymellékletből" Forrás: Thinkstock

Kell hozzá némi bátorság, hogy elengedd a látható és kézzel tapasztalható világ biztosnak tűnő pontjait. Ha nem tudod megtenni, azzal sincs baj, legfeljebb úgy jársz mint a szülő, aki úgy tanítja biciklizni a gyereket, hogy lépésben kíséri, miközben folyamatosan egyensúlyban tartja a kerékpárt. A gyereknek ugyanúgy nincs esélye elesni, mint megtanulni biciklizni.

Ha tetszik, ha nem, olyan világot élünk, ahol ugyanakkora probléma a népesség elhízása, mint az éhínség, és ha te szólsz Istenhez, akkor imádkozol, azonban ha Isten szól hozzád, akkor tudathasadásra hivatkozva kezelésben részesítenek. Amennyiben hosszú életet akarsz, jobban jársz ha nem eszed túl magad, és ha kicsit is meg akarod érteni a világot, akkor a szemedet arra is használod, hogy túlnézel az ellentmondásokból szőtt fátylon. Amint ezt megteszed, kitisztul a kép, mert a tudattalan a tudatosba emelve nyom nélkül szertefoszlik.

Tabuk nélkül a párkapcsolatról Forrás: Pilát Gábor

Pilát Gábor: "A ragaszkodás nem szeretet. Ne keverd össze vele!"http://www.life.hu/intim/20170918-pilat-gabor-a-ragaszkodasrol-es-szeretetrol.htmlMinden ragaszkodás félelmet eredményez, mert minden múlandó. A szeretet az egyetlen, ami nem ragaszkodik, viszont a ragaszkodás nem szeretet. Ezért ne is keverd össze vele. Ha igazán szeretsz valakit, nem függővé teszed, hanem önállóvá. A valódi segítség az, amikor megszabadítasz valakit a segítség szükségletétől. Intim--Pilát Gábor: Párkapcsolatban az "azt hiszem, szeretlek" olyan, mint a csendes hisztihttp://www.life.hu/intim/20170915-pilat-gabor-a-parkapcsolatrol-valtozasokrol-kihivasrol.htmlA meggyőződés az, ha az ember helyesnek tart valami és azt megteszi bármi áron. Mert ha ugyanez az ember megöregszik, jobb lesz majd azon bánkódnia, amit megtett, mint amit nem tett meg, noha szerette volna. Intim--Régi idők szexszimbólumai: az ókor és Kleopátrahttp://www.life.hu/intim/20170913-szexszimbolumok-sorozat-kleopatra.htmlÚj sorozatunkban elmúlt korokba teszünk utazásokat, hogy a történelem kezdeteitől egészen a 2000-es évekig egy-egy ikonikus női szexszimbólum alakján keresztül megvizsgáljuk: mi számított az adott időszakban szépségideálnak és kívánatosnak? A második részben az ókori Egyiptomba látogatunk. IntimOrigoPilát Gábor: Az ember olyan, mint egy teafilter. Amíg nem dobják forró vízbe, nem derül ki milyen erőshttp://www.life.hu/intim/20170908-pilat-gabor-a-szakitasrol-es-az-ahhoz-vezeto-utrol-es-az-erorol.htmlMegromlott a kapcsolatunk, válni akarok, viszont a könyvelőm hallani sem akar róla. Az a javaslata, hogy inkább szégyenkezzek a nagy italszámlák miatt... Időnként a bürokrácia, az osztozkodás procedúrája és az adóhivatal többet tesz a házasság szentségének megőrzéséért, mint az egyház. IntimPilát Gábor: "A rosszul megfogalmazott cél zsákutcába visz"http://www.life.hu/intim/20170906-pilat-gabor-a-rosszul-megfogalmazott-celokrol.htmlA cél hiánya az eredmény hiányához vezet, de a rosszul megfogalmazott cél szintén zsákutcába visz. IntimThinkstockCotoxo Dolphin - Ismeretlen ismerős (18+)http://www.life.hu/intim/20170831-cotoxo-dolphin-g-pont-vibrator-teszt.htmlA segédeszközök piacának szürke eminenciásai a G-pont vibrátorok, amelyek annak ellenére, hogy felépítésük csak minimális mértékben változott az elmúlt évek során, máig töretlen népszerűségnek örvendenek a hölgyek körében. Tesztelő párosunk ezúttal egy kifejezetten olcsó, mégis jó minőségű megoldást tehetett próbára, lássuk, hogyan boldogultak a kihívással! Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.