Péniszminősítésből él két nő (18+)

Forrás: Thinkstock -
pénisz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb férfi számára kardinális kérdés, hogy a nők elég szépnek és elég nagynak találják-e a péniszét. Nos, ha hiszed, ha nem, most már ezzel kapcsolatban is találsz szolgáltatást az interneten. Két angol nő arra adta a fejét, hogy brutális őszinteséggel megmondja: hogy néz ki a férfiasságod. 

A kutatások szerint a nők először azt nézik meg egy férfin, hogy van-e haja, ezt azonban, hamarosan a pénisz kinézete követi. Két nő most arra vállalkozott, hogy péniszkritikusnak áll - írja a dailystar. Egyikük, Eevie Bellini, a Reddit fórumon hirdeti szolgáltatásait: a nemi szerv véleményezéséért 20-30 dollárt kér, az ár pedig attól függ, hogy hány szempontot vesz figyelembe az értékelésnél.

Felmerülhet a kérdés, egyáltalán lehet-e a hímtagot objektíven értékelni? Nos, nemigen. De az elmondható, hogy a hossz és a vastagság után a nőknek fontos az, hogy miként néz ki a makk körüli bőr, hogy milyenek a herék, a húgycsőnyílás elhelyezkedése azonban sokadik szempont csak.

Forrás: Thinkstock

Ezek a jelei annak, ha egy nőnek orgazmusa van (18+)http://www.life.hu/intim/20170921-ezek-a-jelei-annak-ha-egy-nonek-orgazmusa-van-es-nem-szinlel.htmlA felmérések szerint minden második nő színlelte már az orgazmust, sőt, vannak, akik rendszeresen megjátszák a gyönyört. Egyesek azért, mert szégyellik, hogy nem tudnak elélvezni, mások azért, mert azt szeretnék, ha minél előbb vége lenne az aktusnak. A férfiak legnagyobb része azonban azt állítja, hogy a kapcsolataiban a nők valódi orgazmust élnek át, ám lehet: hatalmasat tévednek. Vannak jelek, amikből biztosan felismerheted, ha a csajod igazán élvezi a szexet. IntimThinkstockA szexbabád nem csak kielégít, de meg is ölhet (18+)http://www.life.hu/intim/20170916-a-szexbabad-nem-csak-kielegit-de-meg-is-olhet.htmlA szexipar tért hódítása megállíthatatlan, így egyre nagyobb szerepet kapnak a "segédeszközök" között a szexbabák is. A legújabb trend és egyben cél is, hogy minél élethűbbek legyenek, és olyan pluszfunkciókat kapjanak, amelyekkel az eddigénél jobban ki tudják elégíteni használójuk vágyait. Azt azonban nem gondolnád, hogy ez a mérhetetlen fejlődés komoly veszélyeket rejt magában. Intim--Edward Olive erotikus fotói a női test formáiról (18+)http://www.life.hu/intim/20170730-edward-olive-muvesz-erotikus-fotoi-a-noi-test-formairol.htmlEdward Olive nemzetközi hírű esküvői fotós analóg technikával készítette az alábbi képsorozatát. IntimOrigoÍgy szexelt Diana és Károly herceg: "furcsa" http://www.life.hu/intim/20170806-igy-szexelt-diana-es-karoly-herceg.htmlVasárnap este látható a brit tévécsatorna, a Channel 4. műsorán Diana őszinte vallomása. A hercegnő nem kertel akkor sem, ha a szexuális életéről van szó. Intim--Pokémonra vadászott, szexelő párt talált a játékos (18+)http://www.life.hu/intim/20170903-pokemonra-vadaszott-szexelo-part-talalt-a-jatekos.htmlPikachut akart fogni, de egy szexelő párra lelt egy Pokémon Go-játékos. A szituáció mindenkinek kellemetlen volt (a kis sárga zsebszörnyet kivéve). Intim--Szexuális játék közben lőtte vaginán partnere a nőt (18+)http://www.life.hu/intim/20170806-szexualis-jatek-kozben-lotte-vaginan-partnere-david-andrew-jeffers-a-not.htmlA 46 éves David Andrew Jeffers szexjáték közben lőtt vaginán egy nőt Manchesterben. Az eset januárban történt, a bíróság azonban most tárgyalja az ügyet. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.