Két sztriptíztáncos, Christina és Lucy vallottak arról, hogyan kezdtek el vetkőzni

Forrás: Alicia Vera -
sztriptíztáncosnő sztriptízbár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbben csak filmekből ismerik a sztriptíz klubokat, és persze ez sem úgy van ábrázolva, ahogy az a valóságban van. Két nő rántja fel most a leplet arról, milyen is táncosként dolgozni. Egyikük tanár, a másik pedig az egyetemi tandíjára gyűjt.

Mindenkinek van elképzelése arról, hogyan működnek a sztriptíz klubok, ahogy az ott dolgozó nőkről is. A valóság azonban nem olyan, mint amilyennek elképzeljük. A nők nagy részének van civil foglalkozása, és senki sem azért űzi ezt az ipart, mert akkora örömét lelné benne. A legtöbben a teljes munkaidejük után válnak táncoslányokká, hogy kiegészítsék a fizetésüket.

Ilyen az élet egy sztriptízbárban - Képünk illusztráció Forrás: Alicia Vera

Christina már 10 éve táncol, azóta, hogy az Egyesült Királyságba költözött. Férje van, és gyermekei, valamint tanári diplomája, de úgy döntött, belekezd a táncolásba, hogy tudják fizetni a jelzálogot. Őt egyébként a férje beszélte rá...

Az egyik barátunk ezt csinálta, a férjem pedig megkérdezte, hogy én miért nem próbálom ki"

Kipróbáltam, és végül rájöttem, hogy nincs ezzel semmi baj. Nincs érintkezés, a klub pedig vigyáz rád

Ez is csak egy munka - Képünk illusztráció Forrás: seventh-heaven.com

Lucy sem mesélte el barátainak, hogy mivel keresi meg a pénzét, ő az egyetemi tandíjára gyűjtött 4 éven át. Azon a helyen, ahol ő táncolt 50 lány dolgozott, 30 százalékuk a tandíj miatt táncolt.

Nem mondom el az embereknek, hogy mit csinálok, mert a legtöbb szerint ez a munka rosszabb, mint amilyen valójában.

Liverpool Echonak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.