Ettől lesz többszörös orgazmusuk a pasiknak (18+)

Forrás: Dreamstime -
szex férfi többszörös orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igen, tudjuk, hihetetlennek tűnik, de a pasik is képesek a többszörös orgazmusra.

A nők és a férfiak orgazmusa teljesen különböző: ameddig a férfiaknak könnyebb eljutni a csúcsra, addig a nők képesek többször egymás után is elélvezni. A férfiaknak egy orgazmus után időre van szükségük, hogy újra "bevethetőek" legyenek. Ez lehet pár perc, de akár több óra is. Nagyon kevés férfi képes csak arra, hogy néhény pillanat múlva újra élvezni tudjon. Ám mint kiderült, van egy módja annak, hogy bármelyik pasi képes legyen a többszörös orgazmusra.

A férifak is képesek többször egymás után elélvezni Forrás: Dreamstime

Stu Nugent szex-specialista azt állítja, hogy ha egy férfi sokat foglalkozik a tanrikus szexszel, akkor képes lesz egymás után többször is elélvezni úgy, hogy az orgazmusok között mindössze pár pillanat vagy pár perc telik el.
"A tantrikus szex a partnerek közötti elhúzódó aktuson alapul, ami nem feltétlenül teljesül be úgy, ahogy azt általában értjük" - mondja a szakértő, aki azt is elárulta, hogy négy módja van annak, hogy tantrikus orgazmust éljünk át: figyelemmel, hanggal, lélegzettel és mozgással.

A hagyományos szex során általában rövideket lélegzünk, sóhajtozunk, nyögünk. A tantrikus szex során a légzés mély és lassú, mint egy jógagyakorlatnál vagy meditációnál. Ez a légzés segít a férfiaknak abban, hogy többször egymás után elérjék az úgynevezett száraz orgazmust, ami nem jár ejakulációval - írja a DailyStar.

Lisa Zimmermann sportolónő pucéran pózolhttp://www.life.hu/intim/20171001-lisa-zimmermann-sportolono-puceran-pozol-az-instagramra-fel-is-toltotte-a-kepet.htmlBevállalós képet posztolt Instagramjára Lisa Zimmermann. A sportoló lány oldalán nem ez az első olyan fotó, amin megakad a férfiak szeme, de tökpucéran még nem láttuk. IntimOrigoSzexelő párokkal hirdeti legújabb darabját egy operaház (18+)http://www.life.hu/intim/20171001-szexelo-parokkal-hirdeti-legujabb-darabjat-egy-operahaz.htmlA stockholmi Folkoperan azt hirdeti, hogy bizony az opera igenis lehet szexi.Intim--Botrány lett a pénisz alakú gofriból: fotó http://www.life.hu/intim/20170930-igy-nez-ki-a-penisz-alaku-gofri.htmlPiacra dobták a pénisz alakú gofrit. Sokan odavannak érte, mások szerint nem szabadna ilyen ocsmányságot forgalomba hozni. Intim--Ilyen az élet mikropénisszel: négy férfi vallomása (18+)http://www.life.hu/intim/20170930-ilyen-az-elet-mikropenissze.htmlBár azt már nagyon sokan, nagyon sok helyen elmondták, hogy nem a méret a lényeg (és az ellenkezőjét is), ám a mikropéniszű, azaz erektált állapotban 7 centiméternél kisebb hímvesszőjű férfiakat senki nem irigyli. Van, aki annyira szégyelli adottságát, hogy nem is próbálkozik szexuális kapcsolatot teremteni, mások megtanulják a nőket alternatív módokon kielégíteni, de van olyan is, akinek a partnere kifejezetten élvezi a kisebb hímtagot. Férfiak vallottak. IntimThinkstock5 kérdés, ami gyakran felmerül anális szex előtt (18+)http://www.life.hu/intim/20170930-ezek-a-leggyakoribb-analis-szex-kerdesek.htmlKipróbálnád, de nem tudod, mire számíts? Mindenkiben felmerülnek kérdések az első anális élmény előtt. IntimThinkstockPárcserés szex után ütötte el a férjét egy nő (18+)http://www.life.hu/intim/20170930-parcseres-szex-utan-utotte-el-a-ferjet-egy-no-feltekenysegbol.htmlTesti sértéssel vádolják, és eljárást is indítottak az amerikai hatóságok egy 26 éves nő ellen. Az asszonyka szeptember 21-én egy párcserés szexbuli után autójával támadt férjére, el akarta ütni. A férj szerint neje féltékenységből támadt rá. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.