Sharon Stone villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerika egyik legdögösebb színésznőjének szinte imidzsévé vált a szexi megjelenés. Egy biztos, nem hagyja cserben rajongóit.

Az emlékmás, Elemi ösztön, Sliver mind-mind olyan filmek, amikben Sharon Stone igazán emlékezetes erotikus pillanatokat okozott. Ő volt a 90-es évek végzetasszonya, amit nem csak a filmvásznon, hanem a való életben is folyton bizonyított. Mindig szeretett a középpontban lenni, ha máshogy nem, egy kis botránnyal ez mindig sikerült is neki. Legutóbb egy szuperszexi, múltidéző fotót tett közzé közösségi oldalán, ahol Christina Aguilerával pózol. Nem semmi, milyen mellei voltak és vannak is a sztárnak....

Többek között híres volt csók mániájáról: előszeretettel esett neki nőknek nyilvános helyen. Egy alkalommal

licitálni lehetett a csókjáért,

az ígért összeget pedig jótékony célra fordította. A 2004-es MTV átadón Christina Aguilera- val közösen adták át a díjat, ahol nem csak fedetlen keblével keltett feltűnést, hanem az énekesnővel készült képeivel is. Több mint 10 év után kevésbé figyel külsejére a világsztár, most inkább slampos külsejével kelt feltűnést. Nézd meg a képet a Life.hu korábbi cikkében.

Embed from Getty Images

Meztelenül mutatta meg testét a 21 éves síző, Lisa Zimmermann: fotó! (18+)http://www.life.hu/intim/20171002-meztelenul-mutatta-meg-testet-a-21-eves-sizo.htmlA fiatal síző végre megszabadult az overalltól sőt, mindentől: Lisa Zimmermann teljesen pucéran mutatta meg magát a rajongóknak! IntimOrigoEttől lesz többszörös orgazmusuk a pasiknak (18+)http://www.life.hu/intim/20171001-ferfiak-tobbszoros-orgazmus.htmlIgen, tudjuk, hihetetlennek tűnik, de a pasik is képesek a többszörös orgazmusra.IntimOrigoLisa Zimmermann sportolónő pucéran pózolhttp://www.life.hu/intim/20171001-lisa-zimmermann-sportolono-puceran-pozol-az-instagramra-fel-is-toltotte-a-kepet.htmlBevállalós képet posztolt Instagramjára Lisa Zimmermann. A sportoló lány oldalán nem ez az első olyan fotó, amin megakad a férfiak szeme, de tökpucéran még nem láttuk. IntimOrigoSzexelő párokkal hirdeti legújabb darabját egy operaház (18+)http://www.life.hu/intim/20171001-szexelo-parokkal-hirdeti-legujabb-darabjat-egy-operahaz.htmlA stockholmi Folkoperan azt hirdeti, hogy bizony az opera igenis lehet szexi.Intim--Botrány lett a pénisz alakú gofriból: fotó http://www.life.hu/intim/20170930-igy-nez-ki-a-penisz-alaku-gofri.htmlPiacra dobták a pénisz alakú gofrit. Sokan odavannak érte, mások szerint nem szabadna ilyen ocsmányságot forgalomba hozni. Intim--Ilyen az élet mikropénisszel: négy férfi vallomása (18+)http://www.life.hu/intim/20170930-ilyen-az-elet-mikropenissze.htmlBár azt már nagyon sokan, nagyon sok helyen elmondták, hogy nem a méret a lényeg (és az ellenkezőjét is), ám a mikropéniszű, azaz erektált állapotban 7 centiméternél kisebb hímvesszőjű férfiakat senki nem irigyli. Van, aki annyira szégyelli adottságát, hogy nem is próbálkozik szexuális kapcsolatot teremteni, mások megtanulják a nőket alternatív módokon kielégíteni, de van olyan is, akinek a partnere kifejezetten élvezi a kisebb hímtagot. Férfiak vallottak. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.