A világsztár focista, Isaac Success prostiktól kérte vissza a pénzét, rendőrt kellett hívni

Fotó: Merry Alpern/Dirty Window -
prosti isaac success
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár focista, Isaac Success 4 prostituáltat kért fel egy éjszakára, hogy kényeztessék őt, ám a végén követelte vissza a pénzét. Balhéba és rendőri intézkedésbe torkollot a buja éjszaka.

Az egyik örömlány mesélte el a sztorit a Mirrornak. Elmondása szerint a 21 éves focista négyüket kérte fel, hogy néhány órán át kényeztessék őt és lessék minden kívánságát. Miután véget ért az aktus, a világsztár dühösen, kiabálva kérte vissza a több mint fél millió forintnak megfelelő összeget. Mivel a férfi nem hagyta annyiban a dolgot, rendőrt kellett hívni. A hatóság emberei letartóztatták a sztárt, ugyanis állítólag bántotta is a lányokat.

4 prostit inzultált a sztárfocista Fotó: Merry Alpern/Dirty Window

"Azzal vádaskodott, hogy lehúztuk őt, így azt akarta, hogy fizessük vissza a pénzét" - mesélte az egyik örömlány.

Ezért szeretik a legtöbben az orális szexet (18+)http://www.life.hu/intim/20171007-ezert-szeretik-a-legtobben-az-oralis-szexet-egy-kutatas-szerint.htmlEgy kutatás lerántja a leplet arról, hogy az emberek mi mindenért szeretik kielégíteni szájukkal a partnerüket. IntimOrigoKutyapóz pro és kontra: így csináld, hogy fantasztikus élményben legyen részetekhttp://www.life.hu/intim/20171007-kutyapoz-pro-es-kontra.htmlA változatosság gyönyörködtet. Főleg, ha a szex kerül szóba. A kutyapózt például nem csupán vízszintes helyzetben lehet kipróbálni, állva is hatalmas élvezethez juthatsz úgy. Ráadásul azoknak sem lesz riasztó, akik ennek a szexpóznak a klasszikus formáját megalázónak érzik. Igen, a kutyapóz elég megosztó tud lenni. IntimThinkstockAz ilyen fajta izgatástól élvez el biztosan egy nő (18+)http://www.life.hu/intim/20171007-a-csiklo-izgatasatol-elvez-el-biztosan-egy-no.htmlAzt talán már minden férfi tudja, hogy a legtöbb nőnek nem lesz orgazmusa pusztán az aktustól, de azt viszont nem mindegyikük érzi, hogyan juttassák biztosan a csúcsra a kedvesüket. IntimThinkstockEzeket a női nemi szerveket szeretik a férfiak (18+)http://www.life.hu/intim/20171006-ezeket-a-noi-nemi-szerveket-szeretik-a-ferfiak.htmlAhogy az emberek, úgy a nemi szervek is különböznek, és bizony vannak a férfiaknak kedvencei. Összeállították, hogy az összes típus közül melyek azok, amiket a legjobban szeretnek a pasik. Íme. IntimOrigo26 éves meztelen jógázó nőért rajong az internet: fotóhttp://www.life.hu/intim/20171005-26-eves-meztelen-jogazo-noert-rajong-az-internet-foto.htmlElképesztő fotók keringenek az interneten egy gyönyörű nőről, aki meztelenül jógázik a világ különböző tájain. IntimOrigoNyílt utcán vetkőzött meztelenre a nő: videó (18+)http://www.life.hu/intim/20171003-nyilt-utcan-vetkozott-meztelenre-a-no.htmlEgyre többen dobják le a textilt a nyílt utcán, bár az okok általában ismeretlenek. Nemrég egy fiatal nő okozott hatalmas feltűnést, amikor teljesen meztelenre vetkőzött. Tömegek gyűltek köré. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.