Ez a biztos jele annak, hogy megcsal a párod!

ruhatár megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan gyanakszanak a partnerükre, minden kézzel fogható bizonyíték nélkül, ilyenkor pedig jön a nyomozás és a kutakodás, pedig ehelyett csak a másik fél viselkedésére kellene figyelni, az ugyanis elárulja a csalfaságot!

Van egy nyilvánvaló jele annak, hogy a pár egyik tagja félre lép, ehhez pedig nem kell Sherolck Holmesnak lenni, bőven elég kicsit jobban odafigyelni! Sem a számítógépet, sem a telefont nem kell feltúrni hozzá, annál ez sokkal szembetűnőbb. Nem lehet elrejteni, hiszen a viselkedés és szokások változása mindent elárul.

Attól tartasz, hogy megcsal? Van egy biztos jele! Forrás: Thinkstock

Az encounters.com készített felmérést, melyben folyamatosan csaló nőket és férfiakat kérdeztek, és kiderült, hogy a szerető bizony gyökerestül felforgatja az életüket akkor is, ha óvatosak és elővigyázatosak.

Az emberi hiúság ugyanis munkálkodik, ezt pedig a másik fél is észreveszi.

A legtöbb csalfa ember szereti megújítani a ruhatárát és külsejét egy kicsit, vagy nagyon, ha a szeretőjével való találkozásra kerül sor. A legtöbb nő vörös rúzst ken magára, és 15%-uk mindig magas sarkút vesz fel. A férfiak 21%-a mindig visel parfümöt, 18%-a pedig mindig borotválkozik. Egy pedig mindannyiukban közös, szeretik megújítani a ruhatárukat a szerető kedvéért. „Ha a partner riasztóan nagy összeget költ hirtelen a ruhatárára, és nem tudod, miért foglalkozik most ennyit a megjelenésével, akkor lehet, hogy a megcsalásról van szó" - mondta a Daily Starnak a honlap üzemeltetője.

Rocco Siffredi pornókirály felesége elárulta, nem zavarta, hogy másokkal fekszik le a férjehttp://www.life.hu/intim/20171009-rocco-siffredi-feleseget-nem-zavarta-hogy-masokkal-fekszik-le.htmlRocco Siffredi az egyik legnagyobb pornókirály volt Európában, és arról volt híres, hogy nagyon durván bánt a nőkkel, de a feleségét ez sosem zavarta. A magyar nő elárulta, milyen hatással volt a pornózás az életükre. Intim--Erre a 10 szexszel kapcsolatos szóra kerestek a legtöbben a Google-onhttp://www.life.hu/intim/20171008-erre-a-10-szexszel-kapcsolatos-szora-kerestek-a-legtobben-a-neten.htmlÍme a Top10-es lista, amire a legtöbben kerestek a Google-on: szex volt a téma. Intim--A világsztár focista, Isaac Success prostiktól kérte vissza a pénzét, rendőrt kellett hívnihttp://www.life.hu/intim/20171008-a-vilagsztar-focista-isaac-success-prostiktol-kerte-vissza-a-penzet.htmlA világsztár focista, Isaac Success 4 prostituáltat kért fel egy éjszakára, hogy kényeztessék őt, ám a végén követelte vissza a pénzét. Balhéba és rendőri intézkedésbe torkollot a buja éjszaka.Intim--Ezek szexbabák úgy néznek ki, mint az igazi nők: fotók (18+)http://www.life.hu/intim/20171006-ezek-szexbabak-ugy-neznek-ki-mint-az-igazi-nok.htmlA gyártók természetesen azt szeretnék, ha a szexbabák minél jobban hasonlítanának az igazi nőkre, és ezt sikerült is elérniük. A New York-i fotóst, Stacy Leigh-t is megihlették a bábuk: valódi modellekként ábrázolta őket. IntimOrigoKutyapóz pro és kontra: így csináld, hogy fantasztikus élményben legyen részetekhttp://www.life.hu/intim/20171007-kutyapoz-pro-es-kontra.htmlA változatosság gyönyörködtet. Főleg, ha a szex kerül szóba. A kutyapózt például nem csupán vízszintes helyzetben lehet kipróbálni, állva is hatalmas élvezethez juthatsz úgy. Ráadásul azoknak sem lesz riasztó, akik ennek a szexpóznak a klasszikus formáját megalázónak érzik. Igen, a kutyapóz elég megosztó tud lenni. IntimThinkstockEgy örömlány elárulta, mivel idegesítik fel őt a férfiak (18+)http://www.life.hu/intim/20171006-egy-oromlany-elarulta-mivel-idegesitik-fel-ot-a-ferfiak.htmlSok férfi esik abba a hibába, hogy azt hiszi, egy prostituáltnak kötelessége minden kívánságát teljesíteni, és úgy bánhat az örömlányokkal, ahogyan csak akar. Ha tetszik, ha nem, ez egy szolgáltatás, ahol vannak határok, amiket be kell tartani. Egy prostituált elárulta, mivel lehet őket a legjobban kiborítani. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.