Rocco Siffredi pornókirály felesége elárulta, nem zavarta, hogy másokkal fekszik le a férje

2017.10.09. 08:37

Rocco Siffredi az egyik legnagyobb pornókirály volt Európában, és arról volt híres, hogy nagyon durván bánt a nőkkel, de a feleségét ez sosem zavarta. A magyar nő elárulta, milyen hatással volt a pornózás az életükre.

A pornót ismerők biztosan hallottak már Rocco Siffredi nevéről, esetleg láttak is egy-kettőt a király több mint 1300 filmje közül. Igazi sztárnak számított ő ebben az iparban, de egy ideje már nem űzi. 2015-ben döntött úgy, hogy felhagy a felnőttfilmekkel, és csak a családjának él majd, vagyis két tinédzser gyermekének és magyar feleségének Tassi Rózsának, aki szintén pornózott. Rocco híres volt durva jeleneteiről, de Rózsát ez sem zavarta.

Rocco már felhagyott az iparra, pedig egykor nagyon durván űzteForrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

 Egy dokumentumfilmben most elárulta a feleség, milyen hatással volt rá és a családi életükre ez az ipar Mindig mindenki azt kérdezte tőlem, nem zavar-e, hogy a férjem más nőkkel csinálja. Mindenki kíváncsi volt, nem vagyok-e féltékeny. Én pedig azt válaszoltam: nem, mert ez nem a szeretetről szól, csak a szexről" - idézi a Bors Rózsát, aki egy dokumentumfilben beszélt az életükről. 

Rocco Siffredifeleségpornósztár