Szexuális segédeszközöket vitt a sulibulira egy tanár

Forrás: Dreamstime -
buli iskola szexjátékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy floridai középiskolai tanár sokkolta diákjait. A buli helyszínére érve a tanulókat óriási dildók, péniszalakú gyertyák és vaginaformájú nyalókák fogadták.

A DailyStar számolt be perverz tanárról, aki szexjátékokkal dobta fel a sulibuli helyszínét. A szűlők - természetesen teljesen jogosan - nagyon kiakadtak.

Illusztráció Forrás: Dreamstime

"Szörnyű, hogy ilyen emberek tanítanak az iskolában. A lányom nem tudott aludni, zokogott" - mesélte egy édesanya.

Az iskola közleményt adott ki: mindenkitől elnézést kértek, és a partit rendező tánctanárt azonnal elbocsátották.

Terry Richardson botrányos képei: őt is szexuális zaklatással vádoltákhttp://www.life.hu/intim/20171022-terry-richardson-botranyos-kepei-ot-is-szexualis-zaklatassal-vadoltak.htmlTerry Richardsonnak állítólag magyar felmenői is vannak. Ő az a fotós, aki a divatvilág hírhedt alakja. Nagyon tehetségesnek tartják, ám ő is keveredett már szexuális botrányba. IntimOrigoSandra Iron: „A pornó nemcsak a sok pénzről szól – megviseli a testet és a lelket egyaránt” http://www.life.hu/intim/20171020-interju-az-egykori-ponroszinesznovel-sandra-ironnal.htmlEgy név a pornófilmek fénykorából: Sandra Iron. A tetovált, szexi felnőttfilmes ezúttal Pilát Gábornak adott interjújában vallott meztelen múltjáról, életének legmélyebb és legsötétebb időszakáról és arról, hogy a szakma Oscar-díja után miért hagyott mindent maga mögött egy csapásra, és hogyan kezdett teljesen új életet. Intim--Újabb részlet a magyar színésznő és leszbikus szerelme kapcsolatából (18+)http://www.life.hu/intim/20171021-ujabb-reszlet-a-szineszno-es-leszbikus-szerelme-kapcsolatabol-viaszbaba.htmlAz ország egyik híres és elismert színésznője állítólag szerelembe esett egy fiatal lánnyal, akivel 8 évig élt élettársi viszonyban. A kapcsolat titkos volt, ám a volt szerető könyvet ír a szakítás után és kendőzetlenül lerántja a leplet a színésznőről, valamint annak férjéről, aki a leírtak alapján kegyetlenül bánt a fiatal lánnyal. Íme egy újabb részlet a blogbejegyzésből.IntimA szexológus szerint jótékony, ha a párok egymás előtt kényeztetik magukat (18+)http://www.life.hu/intim/20171021-a-szexologus-szerint-jotekony-ha-a-parok-egymas-elott-kenyeztetik-magukat.htmlA szakember szerint a nők nagy részét teljesen lázba hozza egy maszturbáló férfi látványa. Hogy miért? A megkérdezettek szerint leginkább azért, mert olyat láthatnak, ami csak nekik szól, másnak nem. IntimThinkstockÍgy vigyázz az egészségedre, ha szexjátékot használsz http://www.life.hu/intim/20171020-igy-ovd-meg-az-egeszseged-ha-szexualis-jatekszereket-hasznalsz.htmlAz nem baj, ha szexjátékszereket használsz, az viszont igen, ha nem tudod hogyan kell magadra vigyázni. Intim--Attól félsz, hűtlen a párod? Az alvási szokása eláruljahttp://www.life.hu/intim/20171020-igy-tudhatod-meg-hogy-hutlen-e-a-parod.htmlEgy tanulmány döbbenetes dolgot fedezett fel a hűtlenség és az alvási szokások témája kapcsán. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.