Pilát Gábor párkeresés Tabuk nélkül a párkapcsolatról
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tabuk nélkül a párkapcsolatról

A „nézd meg az anyját, vedd el a lányát” szinte biztos, hogy megfigyelésen alapuló mondás. Amennyiben ezen szentencia fényében keresel kapcsolatot, lehet, hogy csalódással fekszel le, még akkor is, ha aznap éjjelre kikapcsolod a gyerekzárat a kábeltévén.

Ha a "nézd meg az anyját, vedd el a lányát" szentencia alapján keresel kapcsolatot, lehet, hogy csalódással fekszel le, még akkor is ha, aznap éjjelre kikapcsolod a gyerekzárat a kábeltévén Forrás: Shutterstock

Egy felmérés szerint nemcsak a férfiaknak, hanem a nőknek is hosszú az elvárási listája. Legyen tapintatos, érzékeny, rendelkezzen kiváló humorérzékkel, értsen a nő lelkéhez, legyen romantikus, hűséges, nagylelkű, csodálatos szerető, és az sem baj, ha szereti a macskákat.

Elméletben mindenki tudja, hogy ideális társ ugyanúgy nem létezik, mint ideális kapcsolat, azonban a gyakorlatban sokszor mégis ezt vadásszuk. A reklámokban, a plakátokon, a mozivásznon persze úgy tűnik, hogy van, sőt, onnan nézve még azt is elhisszük, hogy maradhat tiszta az istálló, miután bekerültek a lovak.

Sose írd felül logisztikával a tiszta érzéseidet. A kevesebb, valós értékeken alapuló igény megfogalmazása nem egyenlő az igénytelenséggel, és nem nélkülözi azt sem, hogy vonzónak találd az illetőt. És ha így találod meg a párod, nem mindegy, hogy könyvtárban ismerkedtetek meg, vagy egy felugró ablakban láttad meg a neten?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.