Pilát Gábor: "Soha ne kuncsorogj szeretetért, bizalomért, vagy szerelemért"

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor Tabuk nélkül a párkapcsolatról szeretet szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyilkosság bűn. A gyilkosságot ábrázolni nem az. A testiség nem bűn, de a testiséget ábrázolni sokszor az. A vágy szintén nem bűn, sőt kifejezni sem az, hiszen a szívedben csak fuldoklik, de ha nem talál viszonzásra, hamar sértetté vagy erőszakossá válhat.

Ha egyet lépsz valaki felé, és ő kettőt hátra, akkor az nem azt jelenti, hogy neked újjabb hármat kell az irányába. Miért is tennéd? Gondolj bele! Tényleg olyanra vágysz, akinek te nem kellesz? Otthon rászólsz a nagymamára, hogy "Mama, hiába nyomod egyre erősebben távirányító gombjait, hogy csatornát válts, ha az elem van kifogyóban!", aztán kilépsz az ajtón, és olyan valaki után epedezel, aki tojik a fejedre?

Pilát Gábor: "Soha ne kuncsorogj szeretetért, bizalomért, vagy szerelemért" Forrás: Shutterstock

A mondás szerint az együttlét szeretet nélkül csak üres szenvedély, még akkor is, ha az üres szenvedélyek közül az egyik legjobb.

Praktikákkal lehet, hogy megkapod azt, akire vágysz, de közben elveszíted az önbecsülésedet. Ezért inkább sírj egy nagyot a sötétben, de soha ne kuncsorogj szeretetért, bizalomért, vagy szerelemért. Ha fent nem fog meg az illető, alul is csak átmeneti lesz az izgalom, és ez feléd fordítva is így van.

Tabuk nélkül a párkapcsolatról Forrás: Pilát Gábor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.