mellvillantás színésznő szexi Bella Thorne énekesnő felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően forró fotó került fel Bella Thorne közösségi oldalára.

Nem régen még attól volt hangos a sajtó, hogy a fiatal szépség nyilvánosan csókolózik mindenféle nőkkel, ügyet sem vetve arrra, hogy mások mit gondolnak a szexuális hovatartozásáról. Bella ugyanis korábban már bevallotta, hogy biszexuális, csak úgy tűnik, erről valamiért sokan nem akarnak tudomást venni.

A frissen feltöltött fotójáról azonban annál inkább, hiszen az új képen teljesen pucér felsőtesttel láthatjuk a sztárt. Megmutatta a mellét is, de arra ügyelt, hogy a mellbimbója ne látszódjon. Nem mintha az már olyan sokat számítani azok után, hogy a keble összes többi részét kipakolta elénk.

New lil tat guess what my other tat says it's on my hip;)

BELLA (@bellathorne) által megosztott bejegyzés,

A rajongók pedig imádják ezt a vad, szexi és erotikus fotót, amit több, mint félmillió kedveléssel jutalmaztak, nem is beszélve a temérdek elismerő kommentről sem.

Bella Thorne retusálatlan és teljesen meztelen: fotó

Egyetlen magassarkút viselve áltt kamerák elé Bella Thorne. A fiatal szépség idomaitól pedig nem meglepő módon mindenki teljesen elájult: fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.