Pilát Gábor: Vigyázz az erotikus kalandőrökkel!

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor nők Tabuk nélkül a párkapcsolatról férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit sem ér a férfi szilárdsága, ha nincs mellette a nő lágysága. Ezek a jellemzők nem ellentétek, csupán arra valók, hogy férfi és nő kiegészítse egymást.

Ez még akkor is így van, ha az állítás csupán egy bizonyos érzelmi intelligencia szint felett nyer értelmet. Alatta is lehet próbálkozni a megértetésével, de csak a siker kis lehetőségével és a kudarc nagy kockázatával ajánlott. Ez nem jó vagy rossz, viszont konstatálni kell, hogy ebben az esetben legalább akkora szakadék van a nézőpontokban, mint amikor az ágyban a következő párbeszéd hangzik el:

- Ahhoz képest, hogy először voltunk együtt, nem is volt rossz.
- Hmmm... Ahhoz képest, hogy utoljára, nagyon jó volt.

Vigyázz az erotikus kalandőrökkel! Forrás: Shutterstock

Vannak azok a nem kimondottan intellektuális nők, akik mindig hajlandók behódolni, hogy hódíthassanak, és bizony léteznek azok a férfiak, akik néha ugyan sikerrel leplezik azt a magától kifejlődött hajlamukat, hogy kizárólag pénzről beszéljenek, és sz-e-x-re gondoljanak, vagy sz-e-x-ről beszéljenek és pénzre gondoljanak.

Talán ők is egy-egy érzelmesebb pillanatukban elmélkednek önmagukról, vágynak a beteljesedésre, de leginkább arra várnak, hogy valaki értékelje különleges tulajdonságaikat. Az ilyen emberek is igénylik, hogy komolyan vegyék őket, sőt, néha komoly csáberővel is rendelkezhetnek, de attól még, hogy valaki kitakarítja a szobát, nem lesznek tiszta gondolatai benne.

Az esetlegesen fiatalkorból visszamaradt promiszkuitásnak, azaz a fűvel-fával való összefekvésnek számukra ugyanolyan célja és szándéka van, mint a szépségkirálynőknek a világbékével, még akkor is, ha az nem annyira magasztos. Ettől még nem sokat ér a férfi szilárdsága ha nincs mellette a nő lágysága.

Tabuk nélkül a párkapcsolatról Forrás: Pilát Gábor

Régi idők szexszimbólumai: a 19. század és Blaha Lujzahttp://www.life.hu/intim/20171211-regi-idok-szexszimbolumai-a-19-szazad-es-blaha-lujza.htmlCikksorozatunkban régi korokba teszünk utazásokat, hogy a történelem kezdeteitől egészen a közelmúltig egy-egy ikonikus nőalak figuráján keresztül megvizsgáljuk: mi számított az adott időszakban szépségideálnak és kívánatosnak? A legújabb részben a 19. századi Magyarországra látogatunk. IntimOrigoPilát Gábor: Egy férfinek az úton megélt kalandok jelentik az örömöthttp://www.life.hu/intim/20171208-pilat-gabor-a-vadaszatrol.htmlEgy nő számára sokszor az elköteleződöttségen alapuló, biztonságos kapcsolat a cél, ami a kapcsolat révbe érésével egyidőben a végállomást is jelenti. A férfi is beírhatja ezt a célt a navigációba, de neki gyakrabban az oda vezető úton megélt kalandok jelentik az örömöt. Amikor menet közben meg kell küzdeni a hétfejű sárkánnyal, hogy elnyerje a királylány kegyeit. IntimThinkstockPilát Gábor: A halál hatalmahttp://www.life.hu/intim/20171130-pilat-gabor-a-sikerrol-es-a-kudarcrol.htmlA halálnak nincs nagy rajongótábora, pedig az is az élet része. Féljük és kerüljük. Az életet elfogadjuk, hirdetjük, de sokszor nem tiszteljük. IntimOrigoPilát Gábor: "Sose gondolkozz azon, hogy leértékeld magad"http://www.life.hu/intim/20171117-pilat-gabor-arrol-hogy-ertekeld-magad-megfeleloen.html„Az egész világ a pénz körül forog” - hallhatod mindenhol. Anélkül, hogy mélyebben belemennénk a pénzzel kapcsolatos tudományokba, néhány alapvető dolgot tisztáznunk kell. A boltban mindenki pénzért vásárolja meg a termékeket, és jogosan törődik azzal, mennyi pénzt is költ. A vásárlók számolgatnak, osztanak, szoroznak, hogy megéri-e az adott termék a számukra. Ha értékesítő lennél, te is gondolkodhatnál azon, hogy vajon az ügyfeleid mit fognak szólni az árakhoz. Lehet, hogy drágállani fogják? Tapasztalatból tudjuk, hogyha az eladó úgy gondolja, hogy az általa kínált termék drága, akkor nem tudja eladni azt. Intim--Újabb zaklatási botrány: férfi modellek is felszólaltak http://www.life.hu/intim/20171108-a-ferfimuszak-cimu-konyvben-ferfi-modellek-nyilatkoztak-szexualis-zaklatasrol.htmlTegnapi cikkünkben mutattuk be videós riporterünket, Domszky Lászlót, akinek a napokban jelent meg Férfiműszak című könyve. A könyv a luxusprostituáltak világát mutatja be, önálló fejezetet szentelve egy heteroszexuális srác történetének. Intim--Pilát Gábor: "Ha vétkezni akarsz, tedd nyíltan és őszintén, teljes szívvel"http://www.life.hu/intim/20171030-pilat-gabor-a-vetkezesrol-a-kulso-belso-egyensulyrol.htmlA pillanat hevében született gyenge vágyak a jelen tartós megélésével köddé válnak, azonban a mélyen gyökezőket be kell teljesíteni, gyülölcseiket megérlelni és megízelni, attól függetlenül, hogy édes vagy keserű ízeket tartogatnak a számunkra. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.