Svakom Lester, a forróvérű szerető: melegíthető vibrátort teszteltünk

teszt Dóri és Krisztián kipróbálta vibrátor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legfrissebb tesztünkben Dóri egy igazi különlegességgel, egy melegíthető vibrátorral kerül közelebbi kapcsolatba!

A SVAKOM újdonsága a szokásos, minden tekintetben minőségi csomagolásban érkezett hozzánk: a luxuskategóriás játékszert ízléses dobozba rejtette a gyártó, így ajándéknak sem utolsó választás. A segédeszközön felül a papírmasé egy termékregisztrációs kártyát, egy szövettasakot, és természetesen egy töltőkábelt is tartalmazott; utóbbi érdekessége, hogy gyakorlatilag évek óta változatlan kivitelű, így amennyiben már rendelkezünk valamilyen akkumulátoros SVAKOM termékkel, jó eséllyel annak kábelével is etethetjük majd a Lestert.

Svakom Lester, a forróvérű szerető Forrás: erotikashow.hu

A játékszer kivitelezése, anyaghasználata példás, de ez már jó ideje elvárás a SVAKOM termékeivel kapcsolatban. A formavilág tekintetében alapvetően egy megszokott stílusjegyekkel operáló, átlagos méretű, két motoros, klitoriszkarral is felvértezett vibrátorról beszélhetünk, amely teljes mértékben vízálló kivitelezést kapott. Látványos extra, hogy az eszköz szárán elhelyezett, a gyártó nevével fémjelzett logó a készülék bekapcsolt állapotában hófehér fényben világít, és ugyanez tájékoztat a 2200 mAh-ás (!) akkumulátor töltési folyamatáról is, amelyet szintén fehér, ám villogó fénnyel jelez. A kategóriában meglepően méretes akku feltöltése esetünkben két és fél órát vett igénybe egy teljesen átlagos 2 Amperes USB töltőfejjel, amely a gyártói adatok szerint nagyjából 48 óra folyamatos hancúrozáshoz elegendő energiát biztosít az eszköz számára.

Az állítást saját tapasztalataink is igazolják, a Lester szokatlanul hosszú ideig állta a sarat, lemeríteni gyakorlatilag a 3 hetes teszt folyamán egyetlen egyszer sem tudtuk, pedig jó néhányszor szerephez jutott az együttléteink során.

Forrás: erotikashow.hu

A jelentős akkumulátorkapacitás egyetlen hátulütője a segédeszköz tömegén érhető tetten, ugyanakkor a 190 gramm egyáltalán nem kirívó, inkább csak a „van benne anyag" érzetét kelti. A vibrátor bal oldalán kapott helyet a kezelőpad, amely a szokásos „Előző / S-mode / Következő" triumvirátus mellett kiegészült egy hőmérő ikonnal, amely félreérthetetlenül adja tudtunkra, hogy a Lester a szokásos megoldásokon felül rendelkezik egy extra funkcióval is:

kis kedvencünkbe egy fűtőszálat is épített a SVAKOM, amely révén a játékszer mindössze 5-7 perc alatt képes teljes hosszában 36-38 Celsius fokra felmelegedni. Hogy ez a gyakorlatban mennyire hasznos képesség, azt már Dóri mondja el nektek:

„Nagyon sok mindent kipróbáltam már az elmúlt másfél évben, de a melegítős vibrátorok eddig elkerültek, szóval éppen ideje volt, hogy pótoljam a lemaradást! Őszintén szólva nem tudtam, mire számíthatok, érezni fogok-e egyáltalán bármit is ebből az „extrából", de a termékoldalt nézegetve úgy tűnt, hogy (L)Eszterrel akkor is jóban leszünk, ha a spéci funkció esetleg nem válna be. Kibontás után sem csalódtam, sőt: ami már első pillantásra megtetszett, az a borítás minősége, ebbe valahogyan a SVAKOM mindig beletrafál! Eszti egyáltalán nem csúszkál a kézben, még egy nagy adag síkosítóval megkenve is stabilan fogható, viszont ott, ahol csúsznia kell, nagyon is jól teljesít! Plusz, rettentően szép a lelkem... Tudom, tudom, egy vibrátornál ez többnyire másodlagos, de valahogy az egész olyan formás és stramm, jó kézbe venni, simogatni, van súlya, kemény, de mégis puha tapintású, szóval (majdnem) olyan, mint az igazi!

Forrás: Dóri és Krisztián

Na, de viccet félretéve, az első, amit kipróbáltam, az természetesen a melegítés volt. Jó pont, hogy Krisztián játékszeréhez hasonlóan itt is lehetőségünk van rá, hogy előmelegítsük a (nem is olyan kis) hancúrlécet, és szerencsére rezegtetni sem kell ehhez, így Eszti csendesen lapulva az éjjeliszekrényen várta, hogy én is elérjem az üzemi hőfokot!

Hogy milyen a melegítő funkció? Nos, a szó legszorosabb értelmében véve természetes érzés, hiszen az ember lánya jó esetben ehhez a hőmérséklethez van szokva! Igazából egyetlen kérdés merült fel bennem, mégpedig, hogy

miért nem ilyen minden vibrátor?!

Forrás: erotikashow.hu

Rettentően kényelmes ez a kis extra, hiszen eddig a fiók mélyéről előhúzott napi betevőmet (bocsánat, gyenge poén volt, tudom...) meleg vízzel vagy kézben kellett melengetni játszadozás előtt, ami azért picit megtörte a pillanatot. Ezután ez már nem lesz gond, és ami a legjobb, hogy Eszti minden olyan tulajdonságát is megtartotta, amiért amúgy is imádom a SVAKOM termékeket.

Itt van például a SVAKOM Intelligens mód, ami nagyjából egyedülálló, és még mindig rettentően felhúz, minden értelemben. Ez a funkció tulajdonképpen az előjátéktól egészen a csúcsig repít anélkül, hogy bármit is kapcsolgatnom kellene, ráadásul teljesen kiszámíthatatlan ütemben teszi mindezt, mindig van benne egy kis kiszámíthatatlanság, ami engem speciel felpörget! A program az első másodpercekben rendkívül gyengéd, nagyon pici rezgésekkel kezd izgatni, aztán egyre erősebb és hosszabb szakaszok következnek... Mindezt még tudja fokozni a kis ravasz azzal, hogy néha csak a csiklókarral dolgozik, néha pedig csak a hüvelyben tombol, szóval amikor már azt hiszed, hogy tudod, mi következik, akkor lep meg igazán!

Ráadásul játszik is a testemmel a piszok, mert szinte mindig akkor hagy alább, amikor már tényleg csak egy icipici kellene ahhoz, hogy végre rám szakadjon a világ! Ilyenkor aztán dühömben a falhoz tudnám vágni, de mire megtenném, már újra kényeztetni kezd, én pedig elgyengülök, és jó kislányként mindent megbocsátok neki újra meg újra! Pont, mint egy tiniszerelem...

Forrás: erotikashow.hu

A sima programokra sem lehet panasz, a rezgés erőssége számomra éppen elég, az pedig kifejezetten tetszik, hogy két külön funkció is épít arra, hogy gyors ütemben felváltva kényeztesse a csiklót és a hüvelyt. Ez jóformán egyedülálló megoldás, más márkájú termékekben legalábbis én még nem láttam ilyesmit, pedig hatásos kombináció, az biztos! Szintén nagyon tetszett, hogy Eszti halk szavú leányzó, még teljes erőbedobás mellett sem volt zavaróan hangos. Az is jó pont, hogy a csiklókar hosszabb a szokásosnál, és végre NEM kemény és merev, így épp csak annyira feküdt fel a csiklómra, hogy a legkisebb rezdülését is érezzem, de ne nyomjon kellemetlenül. Ezt igazán lemásolhatnák a konkurensek is, mert a Lester az első olyan klitoriszkaros vibrim, ahol ez tökéletesen lett megoldva."

Az előzőek tükrében talán nem meglepő, hogy a SVAKOM Lester a hálószobánkban visszatérő vendég lesz. Kisebb hiányérzetet maximum csak az adhat, hogy a klitoriszkar sajnos nem kapott dedikált fűtőszálat, de igazából ez csak kukacoskodás. Az extrém hosszú üzemidő már önmagában kiemeli a terméket a konkurensek közül, amit csak tetéz a még mindig menő intelligens mód, az alacsony zajszint, illetve az elsőrangú anyaghasználat. A fentiek okán a 33 ezer forint környéki akciós ár nem mondható túlzottnak, hiszen a Lester minden olyan funkcióval és tulajdonsággal rendelkezik, amely egy modern vibrátortól elvárható, ráadásul 1 éves cseregarancia is jár az eszköz mellé.
A SVAKOM Lester-t az Erotikashow.hu webáruház biztosította számunkra, amelyet ezúton is köszönünk!

Pilát Gábor: Vigyázz az erotikus kalandőrökkel!http://www.life.hu/intim/20171212-pilat-gabor-a-ferfiak-szilardsagarol-es-a-nok-lagysagarol.htmlMit sem ér a férfi szilárdsága, ha nincs mellette a nő lágysága. Ezek a jellemzők nem ellentétek, csupán arra valók, hogy férfi és nő kiegészítse egymást. IntimOrigoRégi idők szexszimbólumai: a 19. század és Blaha Lujzahttp://www.life.hu/intim/20171211-regi-idok-szexszimbolumai-a-19-szazad-es-blaha-lujza.htmlCikksorozatunkban régi korokba teszünk utazásokat, hogy a történelem kezdeteitől egészen a közelmúltig egy-egy ikonikus nőalak figuráján keresztül megvizsgáljuk: mi számított az adott időszakban szépségideálnak és kívánatosnak? A legújabb részben a 19. századi Magyarországra látogatunk. IntimOrigoSmile Warming Masturbator – Forró ajkak között http://www.life.hu/intim/20171204-smile-warming-masturbator-teszt-dori-es-krisztian-kiprobalta-a-muszajat.htmlHabár a férfiaknak szánt szexuális örömszerzők piaca korántsem olyan bőséges, mint a hölgyeknek kínált játékszerek kínálata, azért akad néhány különlegesség a nevesebb gyártók tarsolyában. Sokat látott tesztelőpárosunk férfi tagja ezúttal egy orálszimulátort tett próbára, lássuk, hogyan teljesített a Smile újdonsága a hálószobában! IntimOrigoPilát Gábor: "Amikor a megcsalás és a házasságtörés megtelik érzéssel"http://www.life.hu/intim/20171117-pilat-gabor-az-oszintesegrol-megcsalasrol.htmlHa valaki méltatlanul bánik veled - megcsal, megaláz, átver, vagy visszaél a bizalmaddal, mennyire mentség, hogy nehéz gyerekkora volt? IntimOrigoMakai Gábor pszichológus a szexuális zaklatás hátterérőlhttp://www.life.hu/intim/20171121-makai-gabor-pszichologus-a-szexualis-zaklatas-hattererol-meselt.htmlLassan nincs olyan nap, hogy ne kerülne napfényre újabb és újabb zaklatásos megaláztatás. Beszámoltunk már színészek és zenészek zaklatásáról, legutóbb egy orgonaművészt emlegettek, később pedig a modellek is előtérbe kerültek. Makai Gábor klinikai szakpszichológust kérdeztük a zaklatás pszichológiájáról, valamint arról, hogy a médiában megnevezett agresszoroknak mennyi esélyük lesz visszailleszkedni az életvitelükbe. Intim--Régi idők szexszimbólumai: a reneszánsz és Botticelli Vénuszahttp://www.life.hu/intim/20171106-regi-idok-szexszimbolumai-a-reneszansz-es-botticelli-venusza.htmlSorozatunkban régi korokba teszünk utazásokat, hogy a történelem kezdeteitől egészen a közelmúltig egy-egy ikonikus nőalak figuráján keresztül megvizsgáljuk, mi számított az adott időszakban szépségideálnak és kívánatosnak. A negyedik részben a reneszánsz Firenzébe látogatunk. IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.