Ez a legkedveltebb szexpóz karácsonykor (18+)

Forrás: Thinkstock -
karácsony szex kutatás nemi aktus felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felmerült a kérdés: mi történik a szerelmesekkel karácsony idején? Van ünnepi szex vagy nincs? És ha van, akkor csak otthon, vagy esetleg vendégsében is? 

Arról már írtunk korábban, hogy hogyan tompíthatja az ember a kiszűrődő zajokat, ha csendben "kell" szeretkezni. Most azonban arra voltak kíváncsiak a kutatók, hogy hányan szeretkeznek karácsonykor, illetve az is érdekelte őket, hogy történhet-e intim együttlét vendégségben?

Szabad-e vendégsében szexelni, vagy sem? Forrás: Thinkstock

A megkérdezett 2000 nő 30%-a azt mondta, hogy a vendégségben történő szexre a kiskifli-nagykifli póz a legalkalmasabb, hiszen az kellőképpen csendes, és a takaró alatt összebújva még akkor sem egyértelmű a dolog, ha véletlen valaki benyitna. Az is kiderült, hogy a nők 25%-a szokott fáradtságra hivatkozni, ha kettesben akar maradni a párjával.

Viszont a résztvevők 1/3-a kijelentette, hogy a családlátogatás ideje alatt nem szeretkeznek. Túlságosan félnek a lebukás és a szégyen esélyétől, ezért inkább nem kockáztatják meg a dolgokat. A 38,3% azt is bevallotta, hogy a családi "felfordulás" és a rengeteg impulzus mellett nem is tud intim hangulatba kerülni. - írta meg a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.