Így lehet nagyobb melled műtét nélkül: jön a vibrációs melltartó

találmány műtét melltartó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt az új találmány: melltartó, amellyel egy héten belül nagyobb mellekre lehet szert tenni.

Ha szeretnél nagyobb melleket, de félsz attól, hogy kés alá feküdj vagy esetleg nincs pénzed műtétre, van egy jó hírünk: kifejlesztették azt a melltartód, amely egy hét alatt megnöveli a mellméretet. A vibrációs fehérneműt jelenleg tesztelik, de eddig igen jó a visszhangja.

A kitaláló, a 33 éves Milan Milic elmondta, az „E-melltartó" nem csak a méretét növeli a melleknek, de szebbé is teszi azokat. A jó hír pedig az, hogy nem egész nap kell viselni, hanem elég egy nap háromször öt percig hordani egy héten keresztül.

Az új találmánnyal műtét növelhető a mellméret Forrás: Thinkstock

Amerikában, Európában és Kínában a hölgyek orvosok jelenlétében próba jelleggel már viselték a darabot, és valóban egy kosárméretnyi növekedést tapasztaltak, ráadásul az egyenetlen melleket is szimmetrikussá varázsolta.

A férfi barátnője, Jelena állítólag elképesztő változáson ment át, ő még 2012-ben tesztelte a melltartót és 3 teszthét után az A-kosaras melltartóról D-kosarasra kellett váltania – számolt be a hírről a DailyStar.

Állítólag a melltartó nagyjából 150 fontba, azaz körülbelül 50 ezer forintba for kerülni és az interneten lehet majd megrendelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.