szüzesség tanulmány hirdetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hirdetésben árulja szüzességét egy 18 éves lány, Nicole, akinek nem titkolt célja, hogy finanszírozni tudja tanulmányait.

Nem ez az első alkalom, hogy szüzességét áruló fiatal lányról írunk. A 23 éves Bailey azután döntött úgy, hogy meghirdeti ártatlanságának elvesztését, miután barátját rajta kapta az exével, a 18 esztendős ukrán Yulia pedig egy helyi újságban adott fel hirdetést, mert szerinte jobb így elveszíteni, mint részegen egy buliban... Most az Olaszországban élő szőke Nicole döntött úgy, hogy pénzszerzési lehetőségként bocsátja áruba szüzességét. A 18 éves lánynak ugyanis minden vágya, hogy Cambridge-ben tanuljon, de anyagilag ezt nem engedheti meg magának.

Mint mondja, 16 éves volt, amikor rájött, milyen értékes a szüzessége.

"Akkor kapcsolatban voltam egy idősebb férfival, ám úgy döntöttem, csak annak adom oda, akit tényleg szeretek, és aki feleségül is vesz. Ő persze mindent megígért nekem, azt is, hogy majd együtt alapítunk családot, de akkor még túl fiatal voltam, megijedtem és szakítottam vele" – mesélte Nicole a The Sunnak, akinek azóta egyértelmű célja, hogy Cambridge-ben tanulhasson tovább.

Ezután az interneten kezdte el keresni azokat a lehetőségeket, amelyekkel jó pénzt lehet keresni és rábukkant azokra a hirdetésekre, ahol fiatal lányok árulják szüzességüket. Úgy döntött, ő is belevág. Így nem csak a tanulmányait finanszírozhatná, de családját is támogathatná. Feladta ő is a hirdetését, és elmondása szerint már 1 millió eurós ajánlatot is kapott.

Szerelmes pillantás: Cserpes Laura és Gyurta Dani összebújós fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180116-szerelmes-pillantas-cserpes-laura-es-gyurta-dani-osszebujos-fotot-posztolt.htmlTöbb mint egy éve alkot egy párt Cserpes Laura és Gyurta Dani, és friss fotójukból úgy tűnik, jobban szeretik egymást, mint valaha! TV + SztárokOrigoHúszévesként éli mindennapjait Hajdú Péter, édesanyja segít nekihttp://www.life.hu/sztarok/20180116-huszeveskent-eli-mindennapjait-hajdu-peter-edesanyja-segit-neki.htmlÜres házba tér haza esténként Hajdú Péter, aki elmondta, most úgy él, akár a húszas éveiben. TV + SztárokOrigoIgazoltatás során akadt ki a szonda Nyertes Zsuzsánálhttp://www.life.hu/sztarok/20180116-igazoltatas-soran-akadt-ki-a-szonda-nyertes-zsuzsanal-rendorseg.htmlElképesztő történetet mesélt Nyertes Zsuzsa: a művésznő elárulta, egy hibás szonda miatt majdnem elvették a jogosítványát. TV + Sztárok--Újra összejött feleségével a Hip Hop Boyz énekese, O. G. Duckhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-ujra-osszejott-felesegevel-a-hip-hop-boyz-enekese-o-g-duck.htmlJelenleg testépítőként dolgozik a Hip Hop Boyz egykori énekese, Kalocsai Krisztián, aki ezúttal Joshi Bharatnak vallott magánéletéről. TV + Sztárok--Jövőre érkezhet Mádai Vivien második gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20180115-jovore-erkezhet-madai-vivienek-masodik-gyermeke.htmlHamarosan érkezik a második baba Mádai Vivien családjába – legalábbis ezt jövendölte egy jósnő a csinos műsorvezetőnek. TV + Sztárok--Liz Hurley ismét megvillantotta bomba alakját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-liz-hurley-ismet-megvillantotta-bomba-alakjat-foto.htmlIsmét megvillantotta bomba testét Elizabeth Hurley: 52 évesen, édesanyaként is elképesztően jól néz ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.