A nők ilyen őrültségeket tettek a nemi szervükkel (18+)

Forrás: Thinkstock -
fashion week felnőtt vagina nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A női nemi szerv kinézete egyre inkább téma, nagyon sok hölgy szeretné divatossá, trendivé tenni az alsó fertályát... A legtöbbször persze olyan őrült dolgokat próbálnak ki, melyek az interneten indultak hódító útjukra, és óriási őrültségek...

Egyre több nő foglalkozik azzal, hogyan is néz ki a nemi szerve, ennek megfelelően rengeteg őrült módszer terjedt el az interneten, amivel frissebbé, rugalmasabbá és kívánatosabbá lehet tenni az alsó fertályát. Ezeknek a legnagyobb része pedig nem csak nevetséges őrültség, de még veszélyes is. Íme, egy lista azokról a trendekről, amikkel kínozták a nők a nemi szervüket.

Sok mindent csinálnak a nemi szervükkel a nők Forrás: Thinkstock

Csillámló vagina

Nem, nem a szeméremdombot, vagy a nagyajkakat fedik le csillámporral a trend szerint, hanem a hüvelyükbe helyeznek egy tablettát, ami nedvesség hatására feloldódik, és minden csillogó lesz, ráadásul cukorkaillatú is. Amellett, hogy eszementen hangzik, még nagyon káros is az egészségre!

Vaginatojás

Gwyneth Paltrow nagy élharcosa a vaginatojásnak, és előszeretettel állítja be úgy, mint csodatévő eszközt, amivel a hüvelyizmok erősek, a szex észbontó a hormonok pedig kiegyensúlyozottak lesznek. A nőgyógyászok azonban teljesen más véleményen vannak erről: egyszerűen nevetségesnek és veszélyesnek tartják. Az, hogy valaki egész nap a hüvelyében tartson egy tojást izomerősítés céljából, nem normális. Az izmok karbantartásához ugyanis a relaxációs fázis ugyanolyan fontos, mint az erősítés... A hormonokhoz pedig semmi köze nincs egy darab kőnek.

Vaginagőzölés

Ezt a csodálatos nemi szerv frissítő kezelést is Gwyneth Paltrow népszerűsítette, és ugyanolyan baromság, mint a vaginatojás. Ennek a lényege, hogy meleg gőz fölött ücsörög az ember néhány percig, ettől a színésznő szerint sokkal energikusabbnak érzi magát, de valójában nem sokat jelent ez a vaginának.

Darázsfészek

Azt hinné az ember, hogy nincs olyan, aki darázsfészket tenne a vaginájába, de mégis.

Meglepő, hogy el kell magyarázni: ez nem jó ötlet.

Bár az őrültség kitalálója arra ügyelt, hogy leszögezze, üres darázsfészket kell felhelyezni, még így is kerülendő, ugyanis borzasztó fertőzéseket lehet kapni tőle! És hogy miért csinálták meg néhányan? Azért, hogy szárazabbak legyenek, a súrlódás pedig (szerintük) élvezetesebb szexet jelent - írja a Ripost. Igazából azonban nem véletlenül nedvesedik be a nő...

Válótársak: Stohl András karaktere hármasban szexelt? (18+)http://www.life.hu/intim/20180119-stohl-andras-karaktere-harmasban-szexelt-a-valotarsakban.htmlHa az egyedülálló férfiak belefognak a bulizásba, akkor az nagyon vadra tud sikerülni: így történt ez a Válótársakban is: Stohl András karaktere két csinos hölggyel tért haza, akik szeretik hármasban... IntimOrigoA prosztataorgazmus függője lett a férfi: nem várt mellékhatások jöttek elő (18+)http://www.life.hu/intim/20180119-a-prosztataorgazmus-fuggoje-lett-a-ferfi.htmlA prosztata fontos szerepet játszik a férfiak orgazmusában, és az élvezethez olykor az is elég, ha csak ezt a területet masszírozzák. Egy férfi kipróbálta, és a függője lett, de nem várt mellékhatásai lettek a masszázsnak... IntimThinkstockA 6 legbizarrabb szexbaleset (18+)http://www.life.hu/intim/20180118-a-6-legbizarrabb-szexbaleset.htmlGyakran csal mosolyt az arcunkra, ha különböző szexbalesetekről olvasunk, ám azok, akik átélték az ominózus helyzetet, bizonyára nem találták túl viccesnek... Íme, néhány elképesztő sztori, amire valószínűleg az érintettek sem szívesen emlékeznek vissza.Intim--Így élhetik át a legintenzívebb orgazmust a pasik (18+)http://www.life.hu/intim/20180118-igy-elhetik-at-a-legintenzivebb-orgazmust-a-pasik.htmlElképesztően intenzív orgazmust élhetnek át a pasik a prosztata stimulálásával. Az eredmények önmagukért beszélnek. Intim--Ezt gondolják a nők, amikor először látják az új pasijukat meztelenül (18+)http://www.life.hu/intim/20180118-ezt-gondoljak-a-nok-amikor-eloszor-latjak-az-uj-pasijukat-meztelenul.htmlMindenki izgul az első szexuális élmény előtt egy új szeretővel, hiszen először fogják egymást látni meztelenül. A nők és a férfiak fejében is egyre az jár, hogy vajon mit gondolhat róluk a másik, de a pasiknak nem kell tovább gondolkozniuk: néhány hölgy elárulta, mi jutott eszébe, amikor először lefeküdt egy pasival. IntimThinkstockFeltörték a sztár telefonját: kiszivárgott a brit tévés, David McIntosh szexvideója (18+)http://www.life.hu/intim/20180118-kiszivargott-a-brit-teves-david-mcintosh-szexvideoja.htmlNem az első eset, hogy egy celeb intim fotói és videói nyilvánosságra kerülnek, így járt David McIntosh is, akinek feltörték a telefonját. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.