Kiszemeltjének fotózta le a mellét a tini, mert szerinte Kim Kardashian is ezt teszi

fotók tinédzser meztelen mellek kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 13 éves kislány a mellbimbóiról akart fotókat küldeni kiszemeltjének, mert szerinte Kim Kardashian is ezt csinálja. Szerencsére az édesanyja még épp idejében vette észre, mire készül.

Kim Kardashian nem fél megmutatni magát, Instagram oldalára nap mint nap tölt fel hiányos öltözetű fotókat. Legutóbbin például épp egy szőrmekabátból bújik ki és csak egy szál bugyi van rajta. Hogy ez mennyire rossz hatással lehet a fiatalabb korosztályra, azt jól mutatja az a példa is, ami a napokban történt.

Egy brit anyuka kezébe vette 13 éves kislánya telefonját és igencsak megdöbbent, amikor meglátta a rajta lévő fotókat. A tinédzser egy teljesen átlátszó pólóban volt látható, melltartó nélkül. Amikor számon kérte őt, a lány bevallotta, hogy egy neki tetsző srácnak akarta elküldeni a fotókat, de szerinte ebben semmi rossz nincs, hiszen Kim Kardashian is pont ezt csinálja – számolt be róla a Metro.

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.