Fájdalma elviselhetetlenné vált, így kivette méhét és méhszáját Lena Dunham

Forrás: BSIP/Jessica Bordeau / BSIP/Jessica Bordeau -
műtét endometriózis hiszterektómia Lena Dunham kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Endometriózisa miatt elviselhetetlenné vált fájdalma Lena Dunham amerikai színésznőnek, aki ezért kivetette méhét és méhszáját. Azt mondja: a műtét ellenére szeretne még anya lenni. 

Több műtéten és terápián esett át Lena Dunham amerikai színésznő, akinek nagy fájdalmakat okozott endometriózisa. Úgy döntött, nem bírja tovább, a teljes hiszterektómiát választotta, vagyis eltávolíttatta méhét és méhszáját - olvasható a Hollywoodreporter cikkében.

Teljes hiszterektómiára vállalkozott Lena Dunham Forrás: HBO

A műtét segítségével a színésznő megszabadult az endometriózistól és a fájdalomtól is, de azt mondja a beavatkozás ellenére szeretne még gyermeket. "Azelőtt esélytelennek láttam magam erre, most azonban tudom, hogy van esélyem" - mondta a színésznő, aki megírta történetét a Vogue magazin márciusi számában. Lena Dunham a béranyaságot és az örökbefogadást is lehetőségként látja maga előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.