Majdnem másfél perces szexvideó szivárgott ki Blac Chynáról

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Andy, Gice -
szex Blac Chyna felnőtt erotika Rob Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ismeretlen férfival látható Black China, Rob Kardashian exe azon a szexvideón, ami valahogy kiszirvárgott az internetre.

Orálisan kényeztet egy férfit Blac Chyna azon a videón, ami hétfő reggel került ki az internetre. A TMZ cikke szerint a nő arca nem látszik a képsoron, azonban a hangja hallható és arca jól feismerhető rajta, amikor épp nem takarja ki valami. A videót egyébként egy névtelen Twitter-fiókkal lőtték ki, a TMZ információi szerint valószínűleg a videón látható férfi tette.

Balc Chyna a rendőrséghez fordul Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Andy, Gice

Blac Chyna ügyvédje, Lisa Bloon azt mondta, hogy a pornóképek közzététele bűncselekmény, és a bántalmazás egyik formája. A modellként is ismert Chynának már nem ez az első ilyen esete, hiszen exéval, Rob Kardashiannal is volt hasonló zűrje. Most valószínűleg a rendőrséghez fordulnak majd az ügyben.

A víz érintése című film ihlette a legújabb, furcsa kinézetű dildóthttp://www.life.hu/intim/20180220-a-viz-erintese-cimu-film-ihlette-a-legujabb-furcsa-kinezetu-dildot.htmlSokan sokszor feltették már a kérdést, hogy lehet-e még elvetemültebb a szexipar, de amikor már mind azt hisszük, hogy ezután már nincs új a nap alatt, kiderül: van. Például itt van A víz érintése című film alien karaktere ihlette dildo, amit nemrégiben dobtak piacra. Nézd meg, döntsd el, vajon tényleg csábító darab került-e le a gyártósorról! Intim--Itt az új szextrend: a flextinghttp://www.life.hu/intim/20180220-mocskos-uzenetek-bizsergeto-szocsatak-itt-az-uj-szextrend-a-flexting.htmlAz új szextrend nem egy különleges pózról vagy épp egy új erotikus játékról szól, hanem a partnerkereső alkalmzásról. Flextingre fel! IntimThinkstockKirie Redfield a húszas éveiben döntött a szexipar mellett, harmincas éveiben is imádjahttp://www.life.hu/intim/20180220-kirie-redfield-a-huszas-eveiben-dontott-a-szexipar-mellett-harmincas-eveiben-is-imadja.htmlKirie Redfield nővérnek készült, végül a húszas éveiben a szexipar mellett döntött. Most, nagyjából 10 évvel később még mindig imádja, amit csinált, van olyan nap, hogy akár 30 férfival is megosztja testét. IntimOrigoMerész: egy bőrkanapén szexel az 52 éves Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/intim/20180220-meresz-egy-borkanapen-szexel-az-52-eves-sarah-jessica-parker.htmlIgen szaftos jeleneteknek lehetnek szemtanúi azok, akik nézik a Válás című sorozatot. Az előzetesből kiderül, hogy a második évad egyik epizódjában Sarah Jessica Parker kollégájával egy bőrkanapén fog szexelni. Intim--Intim fotót osztott meg Müller Attila: felesége mellei közül posztolthttp://www.life.hu/intim/20180220-intim-fotot-posztolt-muller-attila-felesege-mellei-kozul-posztolt.htmlMüller Attila és felesége, a csinos Larion Zoé az ágyból posztoltak. Azt vallják, nincs jó házasság jó szex nélkül.IntimOrigoTapasztalatairól vallott a férfi, aki élethű művaginát tesztelt (18+)http://www.life.hu/intim/20180219-tapasztalatairol-vallott-a-ferfi-aki-elethu-muvaginat-tesztelt.htmlMilyen lehet egy élethű művagina? Mire számíthatnak a pasik, ha beruháznak egy ilyen szexjátékba? Hasonló az élmény, mint egy hús-vér nővel vagy nagyon más? Most kiderül! Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.