Íme, a legszexibb melltetkók

mell szexi intim felnőtt tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta töröd a fejed azon, hogy jó lenne egy tetoválást csináltatni? Még nem tudod hova? Most adunk egy tippet: mutatunk néhány nagyon szexi melltetkót!

Nemrég készítettünk egy olyan képes összeállítást, amelyben intimtetkókat mutattunk. Ha te esetleg nem érzed annyira bevállalósnak magad, hogy a nemi szervedre varrass, akkor nézd meg a következő képeket! Ezek a hölgyek a melleikre tetováltattak aprócska motívumokat. Gyönyörűek és nagyon szexik, imádjuk őket!

Stole this pic from the lovely Maya, delicate floral one done yesterday, thank you

Demi Dots (@demidots_tattoo) által megosztott bejegyzés,

small but perfectly fitted #sexytattoo #tattoo #boobtattoo #minimalistctattoo

Tattoo ideas (@tattoo_ink_tattoo_) által megosztott bejegyzés,

#tbtosummer #boobtattoo #festivalseason #betterdays #blonde

Melissa Geentjens (@melissageentjens) által megosztott bejegyzés,

VV Soma meztelen videót posztolt, megdöbbentőhttp://www.life.hu/intim/20180304-vv-soma-meztelen-videot-posztolt.htmlEttől a videótól mi is zavarba jöttünk: VV Soma férfiasságát barnította. Intim--Régi idők szexszimbólumai: az 1940-es évek és Rita Hayworthhttp://www.life.hu/intim/20180228-regi-idok-szexszimbolumai-az-1940-es-evek-es-rita-hayworth.htmlCikksorozatunkban régi korokba teszünk utazásokat, hogy a történelem kezdeteitől egészen a közelmúltig egy-egy ikonikus nőalak figuráján keresztül megvizsgáljuk: mi számított az adott időszakban szépségideálnak és kívánatosnak? A legújabb részben az 1940-es évek, azaz a nagy dívák korszakának Hollywoodjába látogatunk. IntimAFPErotikus és egyszerre bohókás David Dubnitskiy fotósorozata a nőiességről - galéria (18+)http://www.life.hu/intim/20180302-erotikus-es-egyszerre-bohokas-david-dubnitskiy-fotosorozata-a-noiessegrol-galeria-18.htmlAz ukrán származású fotós David Dubnitskiy képei vírusként lepték el az interntet. Imádja a részben vagy teljesen meztelen női testeket, de nemcsak szereti, fotósorozataiban bátran meg is mutatja őket. Intim--Tények a hímvesszőről, amelyekről soha nem beszélnének a pasik (18+)http://www.life.hu/intim/20180302-tenyek-a-himvesszorol-amirol-soha-nem-beszelnenek-a-pasik.htmlBiztos lehetsz benne, hogy vannak olyan férfiasságukat érintő tények, amelyekről egyik pasi sem mesélne neked szívesen. Intim--Sokan nézik kollégáik fotóit önkielégítés közben egy friss kutatás szerint (18+)http://www.life.hu/intim/20180302-sokan-nezik-kollegaik-fotoit-onkielegites-kozben-egy-friss-kutatas-szerint.htmlNők és férfiak is egyaránt beismerték, hogy előfordult már, nem fantáziájuk vagy szexfilmek segítségével önkielégítettek, hanem egy kollégájuk közösségi oldalra feltöltött fotóját nézegették. Intim--Bizarr trend hódít: nők vetkőznek a temetésenhttp://www.life.hu/intim/20180302-bizarr-trend-hodit-nok-vetkoznek-a-temetesen.htmlElképesztő trend hódít Kínában, amit most a rendőrök igyekeznek megfékezni: a temetésre és a halotti torra sztriptíztáncosokat szerveznek a gyászoló családok. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.