Vajna Timi fehérneműben ölelgeti macskáját: szexi videó

Vajna Timi fehérnemű szexi videó macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi ezúttal fehérneműben, macskájával szexiskedett a közösségi oldalon.

Korábban már írtunk róla, mennyire szereti a macskákat Vajna Timi, aki élete nehéz időszakaiban is házi kedvenceivel vigasztalódik. Gyönyörű bengáli cicájával ezúttal egy szexi videót is készített követői legnagyobb örömére. A szépség fehérneműben mutatta meg idomait, miközben magához öleli Szimbát, majd puszit is ad neki.

Rajongói közül sokan megdicsérték Timi kockás hasát, és megjegyezték, hogy mennyire jó dolga van a macskának.

#catvideo #tomford

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

300 ezer forintot fizetett volna rajongója Pintér Tibornak szexért cserébehttp://www.life.hu/sztarok/20180319-300-ezer-forintot-fizetett-volna-egy-no-pinter-tibornak-szexert-cserebe.htmlPintér Tibor elárulta, olyannyira odavannak érte a hölgyek, hogy néhányan még nagyobb összeget is fizetnének neki szexért cserébe. TV + SztárokOrigoDétár Enikő hiszi, hogy elhunyt édesapja mentette meg a haláltólhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-detar-eniko-hiszi-hogy-elhunyt-edesapja-mentette-meg-a-halaltol.htmlDétár Enikő átélte már, hogy milyen, amikor az egész élete lepereg előtte: autóbalesetet szenvedett, de halott édesapja megmentette az életét. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPintér Tibor félmeztelenül egy torából ugrott ki: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-pinter-tibor-felmeztelenul-egy-torabol-ugrott-ki-foto.htmlAmikor az ember azt hinné, nincs olyan dolog, amit PintérTibor ne tett vagy mondott volna, kiderül, hogy van lejjebb: egy szál nyakkendőben, félmeztelenül ugrott ki egy tortából a szőke színész.TV + SztárokOrigoFriderikusz Sándor rádióműsorában szólt be Lilunakhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-friderikusz-sandor-elo-adasban-szolt-be-lilunak.htmlFriderikusz Sándor, ahogy azt a Life.hu is megírta, nem folytatja tovább a Music Fm-en, ugyanis egyik napról a másikra kivették a programból a műsorát. TV + Sztárok--Kim Kardashian megírta végrendeletéthttp://www.life.hu/sztarok/20180318-kim-kardashian-megirta-vegrendelete.htmlKIm Kardashian a végrendeletében külön passzust szentelt annak, hogy ha meghalna, akkor is tökéletes legyen a manikűr, a smink és a frizura.TV + Sztárok--Visszatér a képernyőre Ada, állatos műsort vezet majdhttp://www.life.hu/sztarok/20180318-visszater-a-kepernyore-ada-pinter-adrienn.htmlAda állatos magazin műsorvezetője lesz az RTL Klubon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.