Éttermet üzemeltet az egykori pornószínésznő, Dolly Buster

étterem Dolly Buster pornó felnőttfilm pornósztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németországban üzemeltet éttermet az egykori pornósztár, Dolly Buster.

Dolly Buster egy igazi pornólegenda, szakmájában az egyik legjobbnak számított, 39 éves volt, amikor elnyerte Németország legdögösebb pornósztárja címet. Évekkel ezelőtt azonban felhagyott a felnőttfilmezéssel és egészen új területen próbálta ki magát.

Dolly Buster ma éttermet üzemeltet Forrás: Facebook/Dolly Buster

A Foodyny azt írja, a prágai születésű sztár Düsseldorfban és Frankfurtban működtet olasz éttermet. Dolly világéletében imádta az itáliai konyhát és a csípős ételeket, így nem is volt kérdéses, hogy milyen projektbe fog. Arra azonban ügyel, hogy az ételek mellett a látvány se legyen rossz, éttermeiben kizárólag csinos nők dolgoznak, akiknek természetesen nem kell levetkőzniük, elég ha kedvesek a vendégekkel. Állítólag az üzlet nagyon jól megy, rendre teltház van az éttermekben.

Meztelenül vetette bele magát a jeges folyó vizébe a modell: fotó (18+)http://www.life.hu/intim/20180319-meztelenul-vetette-bele-magat-a-jeges-folyo-vizebe-a-modell-foto.htmlMíg mások igyekeznek minél több réteg ruhát magukra venni a hidegben, addig az ukrán modell, Inna Vlagyimirszkaja meztelenre vetkőzik és megmártózik a jeges folyó vizében. IntimOrigoVajna Timi fehérneműben ölelgeti macskáját: szexi videóhttp://www.life.hu/intim/20180319-vajna-timi-fehernemuben-olelgeti-macskajat-szexi-video.htmlVajna Timi ezúttal fehérneműben, macskájával szexiskedett a közösségi oldalon. IntimOrigoOrgazmuskamrák fogadják a szexéhes férfiakat Japánban (18+)http://www.life.hu/intim/20180318-orgazmuskamrak-fogadjak-a-szexehes-ferfiakat-japanban-szexhotelekben.htmlTokió Shibuya negyedét a helyiek és a turisták is előszeretettel látogatják. Hogy miért? Ott titokzatos luxusszobákban, mondhatni bizarr eszközökkel felszerelt szexkamrákban élhetik át a gyönyört. Intim--Vérfertőzés, zoofília, prostitúció és orgiák az ókorban (18+)http://www.life.hu/intim/20180318-verfertozes-zoofilia-prostitucio-es-orgiak-az-okorban.htmlNem árulunk el nagy titkot azzal, hogy ahogyan a szexualitás, úgy a perverzitás is egyidős az emberiséggel. Nos, az ókoriak pedig kifejezetten élenjártak ebben és megdöbbentő dolgokat műveltek az ágyban. Szokásaik az ókori görög drámákban, vázákon, mozaikokon és festményeken maradtak fenn. IntimAFPA nézőtéren elégítette ki pasiját a híres énekesnő: videó (18+)http://www.life.hu/intim/20180317-a-nezoteren-elegitette-ki-pasijat-a-hires-enekesno-video.htmlNem bírták ki szex nélkül a divatbemutatót: az ismert orosz énekesnő a nézőtéren elégítette ki pasiját. IntimOrigoSenki sem százszázalékosan heteroszexuális (18+)http://www.life.hu/intim/20180316-senki-sem-szazszazalekosan-heteroszexualis-allitka-ritch-savin-williams-a-new-york-allambeli.htmlRitch Savin-Williams, a New York állambeli Cornell egyetem kutató-pszichológusa szerint az emberek többsége mindkét nemhez vonzódik: a kérdés csak az, hogy a skálán hol helyezkednek el. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.