Köböl Anita kiderítette: létezik a szereposztó dívány

tabu Köböl Anita metoo szereposztó dívány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Bálint menedzsert faggatta Köböl Anita arról, vajon tényleg létezik-e a szereposztó dívány. Mint kiderült: igen. De nemcsak úgy, ahogyan a legtöbben gondolnák.

Köböl Anita arról faggatta Németh Bálint menedzsert, vajon pályája során találkozott-e már a szereposztó dívány kérdéskörével, mint kiderült: igen. Németh Bálint elárulta, hogy bár legtöbben a jelenséget a média világához kötik, mégsem kizárólag ezen a területen jellemző ez az előrejutási forma. Mint mondta: más foglalkozásoknál is előfordul.

Sőt, azt is elárulta, hogy nem csak férfi juttathat előnyhöz nőt ilyen formán, hanem nő is férfit. Sőt, személyes példából kiindulva leszögezte: férfi is tehet ajánlatot férfinak.

Azt is elmesélte, hogy szerinte a visszautasítás nem feltétlen jelenti azt, hogy valaki nem kap meg egy munkát, amire pályázott, nem ugranak automatikusan a következő jelentkezőre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.