Cristiano Ronaldo Daniella Chavez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A chilei playmate azt állítja, néhány éve a focista szeretője volt, még akkor, amikor az Irina Shaykkal kavart. 

De végülis nem ezért szeretjük, hanem sokkal inkább azért mert azóta is előszeretettel oszt meg magáról ultradögös és olykor tökpucér fotókat is a közösségi oldalán.

Pronto volveré a este Paraíso, etiqueta con quién te gustaría ir a un lugar así #maldives

Daniella Chávez (@daniellachavezofficial) által megosztott bejegyzés,

Tienes tus notificaciones activadas ? Así eres el primero en ver mis fotos

Daniella Chávez (@daniellachavezofficial) által megosztott bejegyzés,

Buenas Noches Si mañana despiertas con un corazón ❤️ en tu comentario es porque te leí !

Daniella Chávez (@daniellachavezofficial) által megosztott bejegyzés,

Hosszú Katinka bejelentette, hogy Shane Tusup marad az edzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180324-hosszu-katinka-bejelentette-hogy-shane-tusup-marad-az-edzo.htmlHosszú Katinka a molcsapat.hu-nak adott interjút. Elmondta, olimpiai bajnok úszónő, továbbra is Shane Tusup irányításával folytatja az edzéseket a jövőben. Az olimpiai bajnok úszónő magánéleti válságáról is beszélt.TV + Sztárok--Nem sok minden takarja Köllő Babett melléthttp://www.life.hu/sztarok/20180324-nem-sok-minden-takarja-kollo-babett-felesegek-luxuskivitelben-mellet.htmlHa szeretted a Feleségek luxuskivitelben első évadát, akkor április 9-től ismét a képernyő előtt a helyed. A folytatást Köllő Babett is nagyon várja, posztot is tett közzé az Instagramján. TV + SztárokOrigoErdélyi Tímea A mi kis falunk szereplője letthttp://www.life.hu/sztarok/20180324-erdelyi-timea-a-mi-kis-falunk-szereploje-lett-rtl-klub.htmlA Barátok közt egykori színésznője újabb sorozatban bukkan fel: A mi kis falunk szereplője lett.TV + Sztárok--Úgy tudni, Zséda és Rúzsa Magdi is esélyes az X-Faktor mentori székérehttp://www.life.hu/sztarok/20180318-ugy-tudni-zseda-es-ruzsa-magdi-is-eselyes-az-x-faktor-mentori-szekere.htmlAzt már lehet tudni, hogy a 2018-as X-Faktor férfi mentorai ByeAlex, Puskás Peti és Gáspár Laci lesznek, ám a csatorna még nem hozta nyilvánosságra a negyedik tag nevét. Igaz, egy videót közzé tettek, amelynek alapján lehet találgatni, ki váltja Radics Gigit az ítészek szerint. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka bejelentette, hogy Shane Tusup marad az edzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180324-hosszu-katinka-bejelentette-hogy-shane-tusup-marad-az-edzo.htmlHosszú Katinka a molcsapat.hu-nak adott interjút. Elmondta, olimpiai bajnok úszónő, továbbra is Shane Tusup irányításával folytatja az edzéseket a jövőben. Az olimpiai bajnok úszónő magánéleti válságáról is beszélt.TV + Sztárok--Presser Gábor nagyon lefogyott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180324-presser-gabor-nagyon-lefogyott-video.htmlSokan rácsodálkoztak arra a videóra, amit a Vígszínház hivatalos Facebook-oldalán tettek közé. A felvételen Presser Gábor Eszenyi Enikővel és Rúzsa Magdival látható. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.