Pamela Anderson hét meztelen nővel találta Hugh Hefnert

Forrás: Getty Images -
Playboy szex Hugh Hefner meztelen orgia Pamela Anderson Playboy-villa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő sztorit mesélt el Pamela Anderson: elárulta, milyen orgiák zajlottak Hugh Hefner villájában.

Pamela Anderson egy interjúban elmesélte, hogy Playboy-nyusziként meghívást kapott Hugh Hefner egyik bulijába. Sokat gondolkodott előtte, mi is vár majd rá, ha belép a villa kapuján, de ami ott történt, arra nem volt felkészülve. A partin rengeteg fiatal nő vett részt, köztük sokan az egész estét meztelenül töltötték.

Pamela Andersont sokkolta, amikor rányitott Hugh Hefnerre Forrás: Getty Images

A most 50 esztendős modell egyszer csak észrevette, hogy néhányan felsétáltak az emeletre. Kíváncsi volt, vajon mi zajlik odafent és ő is felment, majd benyitott az egyik szobába. A látvány, ami ott fogadta, elképesztő volt: hét meztelen nőt látott, amint az ágyban kényezteti Hugh Hefnert.

Csak álltam ott az ágy végében és bámultam őket. Aztán egyszer csak észrevettem, hogy ők is engem néznek. Azt gondoltam, ez tényleg nem egy film, hanem a valóség. Távoznom kell." – idézi Pamela szavait a The Sun.

A modell még hozzátette, rengeteg furcsaságot látott még a villában, hatalmas tévéképernyőkön olyan jelenetek voltak láthatóak, amint a meztelen nők és Hefner babaolajjal kenegetik egymást.

Meztelenül pózol Cristiano Ronaldo exe Daniella Chavezhttp://www.life.hu/intim/20180325-meztelenul-pozol-cristiano-ronaldo-exe-daniella-chavez-playmate.htmlA chilei playmate azt állítja, néhány éve a focista szeretője volt, még akkor, amikor az Irina Shaykkal kavart. IntimOrigoNyilvánosan szexeltek fényes nappal: azt hitték, senki nem látja őket (18+)http://www.life.hu/intim/20180324--nyilvanosan-szexeltek-fenyes-nappal-azt-hittek-senki-nem-latja-oket.htmlA LiveLake-re került fel két videó, amelyen egy pár nyilvános helyen szexel. Ő persze nem tudták, hogy akárki megláthatja őket. IntimAFPEzért nincs hiteles adat arról, mekkora az átlagos péniszméret (18+)http://www.life.hu/intim/20180324-ezert-nincs-hiteles-adat-arrol-mekkora-az-atlagos-peniszmeret.htmlEgy óvszerforgalmazó felméréséből az derült ki, hogy egyre nagyobb az átlag péniszméret. A kutatás szerint azonban nem pont erről van szó, sokkal inkább arról, hogy a férfiak hajlamosak egy kis füllentésre. No, de mennyi az annyi?IntimThinkstock3+1 érdekesség, amit eddig nem tudtál a vibrátorokról (18+)http://www.life.hu/intim/20180324-3-1-erdekesseg-amit-eddig-nem-tudtal-a-vibratorokrol.htmlA szexkütyügyártók időről időre újabb és újabb modelleket dobnak piacra, ám azt kevesen tudják, hogy a vibrátor nem a modern kor találmánya. Igaz, korábban nem így hívták ezeket az örömet okozó játékszereket. Íme, néhány érdekesség. Intim--Bella Hadid barátnőivel együtt félmeztelenül vetette bele magát a habokba: fotóhttp://www.life.hu/intim/20180323-bella-hadid-baratnoivel-egyutt-felmeztelenul-vetette-bele-magat-a-habokba-foto.htmlMásfél millió lájkot gyűjtött be Bella Hadid azzal a fotójával, amelyen félmeztelenül, egy szál tangában veti bele magát a habokba modellbarátnőivel egyetemben. Intim--Napvilágra került egy videó, amelyen állítólag légiutas-kísérők orgiáznak: videó (18+)http://www.life.hu/intim/20180322-napvilagra-kerult-egy-video-amelyen-allitolag-legiutas-kiserok-orgiaznak-video-18.htmlA híresztelések szerint az egyik kínai légitársaság, az China Eastern Airlines dolgozói láthatók azon a felvételen, amelyen legalább 6 ember szexel. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.