Fehérneműs képei miatt rúgták ki a szexi szurkolólányt

fehérnemű szexi szurkoló sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szigorú szabályok kötik a hivatásos szurkolókat, egyikük, Bailey Davis azonban megszegte őket. Fehérneműs fotót posztolt Instagram-oldalára, elbúcsúzhatott állásától. Ügyvédet fogadott, nem nyugszik bele a történtekbe.

Bailey Davis a New Orleans-i amerikai futballcsapat szurkolólányai közé tartozott, azonban nemrégiben kirúgták a csapatból, mert fehérneműs képeket töltött fel Instagram-oldalára. Első hallásra semmiségnek tűnhet a vétség, ám igencsak szigorú szabályok kötik a lányokat.

I wanna break glass ceilings not fit glass slippers : @bryceellphoto #dance #leveltheplayingfield

Bailey Davis (@jacalynbailey) által megosztott bejegyzés,

A BBC cikke szerint nem barátkozhatnak például a focistákkal, ha egyiküket például egy közösségi oldalon keresi fel egy játékos, le kell tiltania őt. De ha egy étteremben futnak össze, a lánynak el kell hagyni a területet. Állítólag ezzel a lányokat szeretnék megóvni. Ugyanilyen szigorúak a kitételek a fehéreműs vagy meztelen képek posztolásával kapcsolatban is. Bailey mégis átlépte a határt, így kitették a csapatból.

Happy #backandgoldfriday !! see ya in Tampa ⚜️ #saints #whodat #beattampa

Bailey Davis (@jacalynbailey) által megosztott bejegyzés,

Ő azonban nem nyugszik bele, ügyvédet fogadott. Az eset után édesanyja is felmondott a csapatnál, aki évek óta koreográfusként dolgozott velük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.