Sia Cooper fitneszanyuka elárulta a tökéletes Insta-fenék titkát

bugyi alsónemű fenék popó Sia Cooper Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan szeretik akár hátsó fertályukat is megmutatni közösségi oldalukon, persze, ilyenkor mindig formás fenekeket láthatunk. De mi lehet ennek a titka? A fitneszanyuka, Sia Cooper most elárulta a rejtély kulcsát. 

Ha épp azon törnéd a fejed, vajon hogyan varázsolj magadnak tökéletes Instagram-feneket, akkor most biztosan a megfelelő cikket nyitottad meg. Sia Cooper fitneszanyuka ugyanis közösségi oldalán elárulta, mi a titok.

A Mirror cikke szerint a sportos édesanya kötelességének érezte lerántani a leplet a kis trükkről. A rejtély kulcsa pedig az alsónemű. A bugyit minél inkább fel kell húzni, a popsit pedig lehetőleg a kamera felé kell tolnia a delikvensnek, hogy minél jobban látszanak domborulatai.

Sia Cooper több előtte-utána fotót is feltöltött a témában.

Kelemen Anna önmagát sorsolja ki a választók között: fotóhttp://www.life.hu/intim/20180405-kelemen-anna-onmagat-sorsolja-ki-a-valasztok-kozott-foto.htmlKelemen Anna különös módját választotta annak, hogy rávegye követőit arra, hogy elmenjenek szavazni. Önmagát ajánlotta fel jutalomként.IntimOrigoÍgy izgasd a mellbimbókat (18+)http://www.life.hu/intim/20180404-igy-izgasd-a-mellbimbokat.htmlA mellbimbók azok, melyek izgatása pontosan ugyanolyan jól eshet a férfiaknak és a nőknek egyaránt: ebben közösek vagyunk. Ugyan a nőké egyes időszakban lehet érzékenyebb, összességében hasonló módszerekkel hasonló hatást érhetünk el mindkét nem esetében. Játékra fel! Intim--Ebben az életkorban élheted át életed legjobb orgazmusát (18+)http://www.life.hu/intim/20180404-ebben-az-eletkorban-elheted-at-eleted-legjobb-orgazmusat.htmlEgy kutatás során kiderült, melyik életkorban élhetjük meg a legjobb orgazmust. IntimThinkstockLyukkal szexelő férfit videóztak a golfpályán (18+)http://www.life.hu/intim/20180404-lyukkal-szexelo-ferfit-videoztak-a-golfpalyan.htmlEgy lyukkal szexelő férfit videóztak az egyik angliai golfpályán. Intim--Nőként is fontos bizonyos dolgokat tudni a péniszről (18+)http://www.life.hu/intim/20180403-nokent-is-fontos-bizonyos-dolgokat-tudni-a-peniszrol-18.htmlSokan sokfélét gondolnak például a megfelelő péniszméretről vagy formáról, azonban vannak dolgok, amik nem ennyire szubjektívek. A következő összeállításból fény derül néhány olyan pontra, amelyek eddig biztosan homályban maradtak a pénisszel kapcsolatban. Intim--Régi idők szexszimbólumai: az 1960-as évek és Twiggyhttp://www.life.hu/intim/20180403-regi-idok-szexszimbolumai-1960-as-evek-es-twiggy.htmlCikksorozatunkban régi korokba teszünk utazásokat, hogy a történelem kezdeteitől egészen a közelmúltig egy-egy ikonikus nőalak figuráján keresztül megvizsgáljuk: mi számított az adott időszakban szépségideálnak és kívánatosnak? A legújabb részben az 1960-as évek szexuális forradalmába és divatvilágába látogatunk el. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.