Laky Zsuzsi és Balássy Betty elmondták az igazat a terhesség alatti szexről

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
terhesség Smaltig Dalma szex Laky Zsuzsi Feleségek luxuskivitelben Balássy Betty erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban árulta el Smaltig Dalma, hogy mióta várandós, akár napont négyszer is összebújna férjével a paplan alatt, most pedig Laky Zsuzsi szépségkirálynő és Balássy Betty énekesnő is tabudöntögető részelteket árultak el a terhesség alatti szexről.

"Aktív szerelmi életet éltünk, de valójában, amikor várandós volta, még jobban kívántam a szexet. Elég gyakran szerelmeskedtünk még az utolsó hónapban is össze-össze bújtunk" - mesélte a Ripostnak Laky Zsuzsi szépségkirálynő. Azt is elárulta, hogy az orvos javaslatára szexszel próbálta beidnítani a szülést, de ez nem jött össze.

Laky Zsuzsi 26 évesen hozta világra első gyermekét Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Néhány nappal ezelőtt mi is beszámoltunk arról, hogy a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Smaltig Dalma akár napont négyszer is összebújna férjével a hormonok hatása alatt. Az énekesnő Balássy Betty is arról számolt be a lapnak, hogy volt olyan időszaka áldott állapotának, amikor ő is jobban kívánta a szexet, de a harmadik trimeszterben már nem. "Amikor már nagyon nagy lett a hasam, akkor még magamat is nagyon nehéz volt elviselni. Megőrülnék attól, ha azzal kellene foglalkoznom, hogy hogyan romantikázhatnánk többet" - mondta Balássy Betty.

Balássy Betty a harmadik trimeszterben már nem kívánta a szexet Forrás: FEM3Café

A lap megkérdezte Dr. Kapás Istvánt, az Oxigén Medical nőgyógyászát, aki megerősítette, hogy a várandósság második szakaszában érezhetnek erőteljes nemi vágyat a kismamák. "A hormonváltozás miatt viszont a harmadik trimeszterre ez a vágy visszaeshet, ilyenkor ugyanis nehezül a kismama mozgása" - mondta az orvos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.