Gina Stewart a Miss Maxim 2018. döntőse, de senki nem találná ki, hány éves

betegség édesanya adomány stroke Gina Stewart verseny Miss Maxim
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztráliai szépség, Gina Stewart a Miss Maxim versenyen indult és a döntősök közé került. Arra azonban senki nem számított, hogy a lány nem a huszas, de még csak nem is a harmincas éveiben jár, hanem 47 éves és 4 gyeremeket neve. A nyereményből egyik barátján segítene, aki nemrégien stroke-ot kapott. 

Mintegy 42 ezer követője van az Instagramon Gina Stewartnak, aki a Miss Maxim 2018. verseny finalistái közé jutott. Több száz lányt utasított maga mögé, anélkül, hogy első ránézésre bárki is gondolta volna róla: bizony 47 éves és négy gyermeket neve.

Do you believe in Angels? #like#share#comment#strawberriesandcream1 #tag

Gina Stewart (@strawberriesandcream1) által megosztott bejegyzés,

Gina reméli, hogy nemcsak inspirálhat más nőket azzal, hogy el mert indulni a versenyben, hanem meg is akarja nyerni azt. A teljes összeget, azaz majdnem 2 milllió forintot annak a barátjának adományoznak, aki nemrégiben stroke-ot kapott. Így szeretné segíteni felépülését.

A modell arról is beszélt, hogy egyedül a melleit csináltatta meg, sem botoxon, sem más beavatkozáson nem esett át.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.