Nem tudták megfizetni Szűcs Judith-ot a férfimagazinok: ezért nem vetkőzött

"Forrás: FEM3 " -
férfimagazin vetkőzés Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Judith egyetlen egyszer sem szerepelt férfimagazinban, pedig többször is felkérték. Most elárulta, miért nem jött össze soha a fotózás.

Szűcs Judith remek formában van, és bizonyára még most is szívesen megnéznék a férfiak lenge öltözékben, hát még hajdanán! Nagyon sokszor kapott is megkeresést, ám valahogy sosem tudtak megállapodni. Az énekesnő elárulta, hogy miért nem került sor a fotózásra: nem tudták megfizetni.

Szűcs Judith akart vetkőzni, csak nem fizették meg "Forrás: FEM3 "

Nem tudtak megfizetni, én bemondtam egy árat, én vállaltam volna. Mondtam, hogy legfeljebb akkor két alkalommal egy nagyon fiatal kislányt tegyenek be, akinek nem kell fizetni, és akkor össze tudják spórolni azt a pénzt, amivel engem ki tudnak elégíteni" - mondta a Blikknek Judith.

Szexuális ajánlatokat kap Szűcs Judith

Nem győzik lájkolni a Facebookon a férfiak Szűcs Judith képeit, de vannak, akik ezen is túlmennek... Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.