Telefontöltőt dugott péniszébe egy kínai nyugdíjas, kórházba kellett mennie

pénisz orvos telefontöltő kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy sétált be a kórházba a 60 éves kínai nyugdíjas, hogy lába között lógott a telefontöltő kábele, melyet a péniszébe dugott. Azt mondja: tanult az esetből, máskor nem csinál ilyet. Az orvosoknak kellett eltávolítani a húgyhólyagjáig felhelyezett vezetéket. 

"Nem fertőtlenítettem, de egy kicsit megmostam" - mondta a 60 éves kínai nyugdíjas arról a telefontöltőről, amit a péniszébe dugott, de kihúzni már nem tudta. Úgy lépett be a Liaoning tartományban lévő kórházba, hogy a lába között lógott a vezeték - írja a Metro.

Nem tudni, a férfi miért találta izgatónak a telefontöltőt Forrás: Shutterstock

A kábel egész a húgyhólyagig felért, ahol csómó keletkezett, ezért nem tudta kihúzni. Egy orvosnak, Dr. Zhanfengnek kellett eltávolítani, elmondása szerint nem várható maradandó károsodás. Amikor megkérdezték a nyugdíjast, újra megpróbálja-e majd, csak annyit mondott: "Megtanultam a leckét."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.