Pilát Gábor: "Az élet szeretet, és a szeretet az élet"

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor Tabuk nélkül a párkapcsolatról félelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Háborúban ölni erény, békében a legnagyobb bűn. Cselekedeteink jók és rosszak, bűnösek és magasztosak, és még vagy százfélék lehetnek, de mindig a szeretet vezérli őket. A vágyat az én szeretete, a tudni akarást az igazság szeretete motiválja. Az ember tettei viszont minden esetben láthatóvá teszi a kötelékeit.

Az élet megtapasztalását ellentétek, és sokszor végletek által szerezzük, hiszen ez a világ ellentétek által teremti és tartja fenn magát. A születés értelmezhetetlen lenne halál nélkül, a fény sötétség nélkül, a jóság a gonoszság nélkül.

Meg kell hogy ismerjük a félelmet, hogy bátrak lehessünk.

Attól félünk, amit nem ismerünk, amiről csak fél-elemmel, azaz fél tudással rendelkezünk Forrás: Shutterstock

Amikor napfény vetődik ránk, akkor elkerülhetetlen, hogy árnyékot vessen a test. Ezzel az árnyékkal nem az a legnagyobb gond, hogy mások elől el akarjuk titkolni, a legnagyobb baj az, hogy saját magunk elől is. Rá se akarunk nézni, így meg se tudjuk ismerni, ezért kialakul a tőle való félelem. Őszintén szólva ez természetes is, hiszen attól félünk, amit nem ismerünk, amiről csak fél-elemmel, azaz fél tudással rendelkezünk.

Engedd meg, ismerd meg, barátkozz meg az árnyékkal, fogadd el a negatív oldaladat is! Ezzel nem kiszolgáltatottá és gyengévé válsz, hanem teljes emberré, aki felelősséggel, szabad akaratából, és már nem félelemből cselekszik.

Pilát Gábor

"Ez a világ a vágyak és félelmek lakhelye. Költözhetsz bármely részére a Földnek, ezek mint a testet az árnyék, mindig követni fognak, így a békéd is csupán töredékes lehet. Létezik azonban egy hely, pontosabban fogalmazva egy állapot, ahol nem kell könnyekkel fizetned az örömért, nem szükséges senkinek bebizonyítanod a rátermettségedet, és arról sem kell tanúbizonyságot tenned, hogy a kapuhoz érve alkalmas vagy a bebocsátásra. Az ajtó kulcsa most is a kezedben van, mint ahogy mindig is ott volt, azonban két dolgot meg kell tenned. Állandó lakhelyként be kell költöznöd a jelenbe, és fel kell ébredned abból az álomból, ahol az elme az altató."
Swan Hug – Érints meg! (18+)http://www.life.hu/intim/20180412-dori-es-krisztian-kiprobalta-a-swan-hug-csiklovibratort-teszt.htmlNem lustálkodott a hosszú hétvége alatt Dóri és Krisztián, ehelyett a takarót gyűrték legújabb szerzeményükkel! A Swan Hug a klasszikus csiklókaros vibrátorok erényeit ötvözi egy eddig még sehol nem látott irányítási móddal. Izgalommal vártuk, hogyan működik az újítás a gyakorlatban. IntimOrigoPilát Gábor: "Sose hazudj a szeretetről"http://www.life.hu/intim/20180411-pilat-gabor-a-csend-erejerol-es-a-szeretet-erejerol.htmlA sikert és gazdagságot szinte mindenki vágyja, célként azonban kevesen tűzik ki maguk elé. Még kevesebben indulnak el felé, és közülük is sokan lemorzsolódnak az úton. És talán a legnehezebb helyzetben azok vannak, akik célba érnek, de menet közben nem tanulnak meg szerénynek és szegénynek lenni. IntimOrigoPilát Gábor: "Készülj a boldogságra!"http://www.life.hu/intim/20180411-pilat-gabor-a-bolgogsagrol.htmlOrigoRégi idők szexszimbólumai: az 1970-es évek és Farrah Fawcetthttp://www.life.hu/intim/20180405-regi-idok-szexszimbolumai-az-1970-es-evek-es-farrah-fawcett.htmlCikksorozatunkban régi korokba teszünk utazásokat, hogy a történelem kezdeteitől egészen a közelmúltig egy-egy ikonikus nőalak figuráján keresztül megvizsgáljuk: mi számított az adott időszakban szépségideálnak és kívánatosnak. A legújabb részben az 1970-es évekbe és minden idők legnépszerűbb plakátlányához teszünk látogatást. IntimOrigoRégi idők szexszimbólumai: az 1950-es évek és Marilyn Monroehttp://www.life.hu/intim/20180301-regi-idok-szexszimbolumai-az-1950-es-evek-es-marilyn-monroe.htmlCikksorozatunkban régi korokba teszünk utazásokat, hogy a történelem kezdeteitől egészen a közelmúltig egy-egy ikonikus nőalak figuráján keresztül megvizsgáljuk: mi számított az adott időszakban szépségideálnak és kívánatosnak? A legújabb részben az 1950-es évekbe látogatunk minden idők vélhetően legnagyobb szexszimbólumával. IntimOrigoSuck-O-Mat: Torkos csütörtök, minden naphttp://www.life.hu/intim/20180207-suck-o-mat-oralszimulator-teszt.htmlA férfiaknak szánt szexuális segédeszközök köre nemrégiben újabb nagyágyúval bővült: a német mérnökök munkáját dicsérő Suck-O-Mat hamisítatlan orális élményt ígér, megfizethető áron. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.