Boldogan él 72 éves feleségével a tinédzser fiú

nagymama házasság tinédzser szerelem korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összesen 53 van közöttük, ez őket mégsem zavarja: lassan két éve boldog házasságban él a 19 éves Gary és a 72 esztendős Almeda.

A tinédzser Gary és a nagymamakorú Almeda egy pizzériában szeretett egymásba két évvel ezelőtt.

Az első dolog, ami megfogott benne a gyönyörű kék szeme és a személyisége volt. Csodálatos a nevetése, működik közöttünk a kémia. Az első napon rabul ejtette a szívemet." – mesélte a DailyStarnak a férfi, aki a randi előtt nem sokkal szakított korábbi párjával, egy 77 éves nővel.

A szerelem olyannyira elsöprő volt, hogy Gary, akit a nagymamája nevelt fel, két hét után megkérte az asszony kezét.

A jelenleg Maryville-ben élő pár hamarosan összeházasodott és nagyon boldogok együtt.

Ha szeretsz valakit, akkor az életkor csupán egy szám. Ő a lelki társam, vele akarom leélni az életemet" – nyilatkozta Almeda.

A szerelmesek bevallották, az első szexuális együttlétre a nászéjszakán került sor. Mindketten állítják, csodálatos volt, és mély kötelék alakult ki akkor közüttük.

Csodálatos szerető" – emlékszik vissza Gary arra az éjszakára.

Sajnos a családjukban nem mindenki örül a boldogságuknak, Almeda fia például az esküvő óta nem áll szóba velük és az egyik unoka is nagyon nehezen viseli a történteket.

Érdekeség, hogy a házasoknak van egy közös YouTube csatornája, ahol bárki figyelemmel követheti az életüket. Közel 55 ezer feliratkozóval rendelkeznek.

Kelemen Anna pucér képet posztolt, terpeszben ül rajta (18+)http://www.life.hu/intim/20180418-kelemen-anna-pucer-kepet-posztolt-terpeszben-ul-rajta.htmlKözösségi oldalára töltött fel egy fotót Kelemen Anna. A hozzá írt szöveg igencsak sejtelmes, a kép maga azonban a legkevésbé sem, nem sok mindent bízott a képzeletre. Intim--Meztelen női testek különleges szemszögbőlhttp://www.life.hu/intim/20180418-meztelen-noi-testek-kulonleges-szemszogbol-muveszet.htmlKülönleges nézőpontból fotózza a női testeket egy művész: képei annyira érdekesek, hogy ezt a fajta meztelenkedést még az Instagram sem tiltja le. IntimOrigoMunkájáról vallott a családanya, aki pucér takarításból élhttp://www.life.hu/intim/20180418-munkajarol-vallott-a-csaladanya-aki-pucer-takaritasbol-el.htmlEgy brit családi vállalkozás arra szakosodott, hogy pucér takarítónőket közvetítsen ki jó pénzért cserébe. Intim--Pilát Gábor: "Sose félj szeretni!"http://www.life.hu/intim/20180417-pilat-gabor-a-felelemrol.htmlHajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a vágyaink vezérelnek, miközben csupán áldozunk a félelem oltárán. Vágyunk egy boldog kapcsolatra, de félünk szeretni, vagy benne maradunk a boldogtalanságban, mert félünk az egyedülléttől. IntimOrigoÁllítják, melegpornózik VV Lóri: videók is előkerültek róla (18+)http://www.life.hu/intim/20180417-allitjak-melegpornozik-vv-lori-videok-is-elokerultek-rola.htmlKiderült, VV Lóri mostanában melegpornóval keresi a kenyerét. Néhány felvétel is előkerült róla. IntimOrigoBaukó Éva melleit alig takarja valami friss fotójánhttp://www.life.hu/intim/20180417-bauko-eva-melleit-alig-takarja-valami-friss-fotojan-szexi.htmlBaukó Éva ismét őrületbe kergeti férfi rajongóit: friss fotóján alig takarja valami a melleit. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.