Csak egy vékony zsinór takarja a szexi örökösnő, Kaila Methven testét: fotók

fehérnemű KFC luxus szexi örökösnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több, mint 600 ezren követik Kaila Methvent, a KFC szexi örökösnőjét az Instagramon, aki követői előtt sem rejtegeti bájait.

Őt azonban nem érdeklik a gyorséttermi kaják, idejének nagy részét fehérnemű-tervezés teszi ki. Madame Methven néven néhány éve létrehozta a világ legdrágább bugyijait és melltartóit árusító céget.

A szőke bombázónak egyébként igen népszerű az Instagram-oldala is, formás idomait nem szívesen rejtegeti, saját kreációiba is örömmel bújik.

II. Erzsébet utolsó corgija is elpusztulthttp://www.life.hu/sztarok/20180418-ii-erzsebet-utolso-corgija-is-elpusztult.htmlGyászol II. Erzsébet királynő: elhunyt szeretett kutyája. TV + Sztárok--Kerényi Miklós Gábor kiakadt, amiért leveszik a műsorról a Rómeó és Júliáthttp://www.life.hu/sztarok/20180418-kerenyi-miklos-gabor-kiakadt-amiert-leveszkik-a-musorrol-a-romeo-es-juliat.htmlZaklatási botrányai miatt került el az Operettszínháztól Kerényi Miklós Gábor, akinek úgy tűnik, a darabjait is leveszik a műsorról. Illetve egyet, a Rómeó és Júliát, ami miatt újabb posztot írt KERO közösségi oldalára: leszögezte, küzdeni fog. TV + Sztárok--Vajna Timi a mellei miatt magyarázkodik Insatgram-oldalán: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-vajna-timi-a-mellei-miatt-magyarazkodik-insatgram-oldalan.htmlVajna Timi Instagram-oldalán kénytelen magyarázkodni keblei miatt, van olyan rajongója ugyanis, akinek kétsége támadt. TV + SztárokOrigoVujity Tvrtko levette a baseballsapkáját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-vujity-tvrtko-levette-a-baseballsapkajat-foto.htmlSzokatlan dolgot tett Vujity Tvrtko: levette a baseballsapkáját és megmutatta, mi van alatta. TV + Sztárok--Keszthelyi Viviennel jár Ralf Schumacher fia, David Schumacherhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-keszthelyi-viviennel-jar-ralf-schumacher-fia-david-schumacher.htmlA német sajtó kiderítette, hogy Ralf Schumacher fia, David Schumacher egy gyönyörű magyar lányt szeret, méghozzá Keszthelyi Vivient, aki szintén versenyző. TV + Sztárok--Kirúgták munkahelyéről Krencsey Hellát, a Viaszbaba szerzőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180418-kirugtak-munkahelyerol-krencsey-hellat-a-viaszbaba-konyv-szerzojet.htmlKrencsey Hella titokban élt nyolc évig párkapcsolatban egy színésznővel. A lány most a TV2 Mokkájában vallott arról, hogy lehetetlenítette el az életét a híres sztár. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.