Meztelen női testek különleges szemszögből

fotó művészet pucér meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges nézőpontból fotózza a női testeket egy művész: képei annyira érdekesek, hogy ezt a fajta meztelenkedést még az Instagram sem tiltja le.

Meztelen női testeket egyfajta domborműként mutat be legfrissebb fotóján egy művész. Első ránézésre azt hihetnénk, hogy egy sivatagi tájat látunk, de ha jobban megnézzük, több pucér hölgyet is felfedezhetünk a képen összegabalyodva. Van, aki a hasát és köldökét villantotta meg, míg más a vállát és nyakát mutatta meg erotikusan.

@arsenicgallery follows a world of art ¥ Artist @carlwarner5188

#Arsenic (@arsenic) által megosztott bejegyzés,

Kirúgták munkahelyéről Krencsey Hellát, a Viaszbaba szerzőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180418-kirugtak-munkahelyerol-krencsey-hellat-a-viaszbaba-konyv-szerzojet.htmlKrencsey Hella titokban élt nyolc évig párkapcsolatban egy színésznővel. A lány most a TV2 Mokkájában vallott arról, hogy lehetetlenítette el az életét a híres sztár. TV + SztárokOrigoItt tart Krencsey Hella és a leszbikus magyar színésznő ügyehttp://www.life.hu/sztarok/20180418-itt-tart-krencsey-hella-es-a-leszbikus-magyar-szineszno-ugye-birosag-elott.htmlKrencsey Hella titokban élt nyolc évig párkapcsolatban egy színésznővel. A szakítás után a művész bántalmazás miatt beperelte őt. Hella viszont azt állítja, pont, hogy a színésznő bántalmazta őt - ezt pedig képekkel is tudja bizonyítani. A Mokkában őszintén vallott érzéseiről a leszbikus szerető, a jogi lépésekről pedig Kiss D. Csaba ügyvéd nyilatkozott.TV + SztárokOrigoKevin és Karesz váratlan helyzetekbe keverednek, segítenek a kutyatartóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-kevin-es-karesz-varatlan-helyzetekbe-keverednek-segitenek-a-kutyatartoknak.htmlCsak semmi pánik, nem a Reszkessetek betörök kis bajkeverője próbálja lehűteni az épphogy csak ébredező tavaszt, a közösségi médiában egyre népszerűbb Kevin kutya jelentkezik saját műsorral az RTL Klubon. A Reggeliből örökbefogadott árva kutyus mára igazi kanapéblöki lett, aki május 5-től szombaton délelőttönként gazdájával, Molnár Karesszel várja a nézőket a Pacsi! című kutyás reality-magazinban. Az egyre népszerűbb városi kutyás életforma számos kérdést vet fel még a legnagyobb állatbarátok körében is, a Pacsi!-ban ezekre próbálják együtt megtalálni a válaszokat, emellett pedig minél több menhelyi kutyusnak segítenek otthonra lelni. TV + Sztárok--Volt barátja károsította meg Fresh Andithttp://www.life.hu/sztarok/20180418-volt-baratja-karositotta-meg-fresh-andit-kolcson.htmlElképesztő történetről számolt be Fresh Andi a FEM3 műsorában, elárulta, egyszer egy korábbi barátja 300 ezer forinttal károsította meg. TV + Sztárok--Marc Spelmann könnyfakasztó bűvészmutatvánnyal varázsolta el a Britain's Got Talelnt zsűrijét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-marc-spelmann-elvarazsolta-buveszmutatvanyaval-a-britains-got-talent-zsurijet.htmlElképesztően megható, ugyanakkor hihetetlenül varázslatos bűvészmutatvánnyal került azonnal a Britain's Got Talent versenyébe Marc Spelmann. Senki nem tudja, hogy csinálta, csak ámulni lehet rajta. TV + SztárokOrigoPumped Gabo nagyon kiakadt azon, hogy utolsó helyen végzett A Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-pumped-gabo-nagyon-kiakadt-azon-hogy-utolso-helyen-vegzett-a-nagy-duettben.htmlIgencsak kiakadt Pumped Gabo A Nagy Duett legelső része után, mivel partnerével, Marcellinával szerinte érdemtelenül az utolsó helyen végzett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.