Munkájáról vallott a családanya, aki pucér takarításból él

Forrás: Thinkstock -
pucér takarítás meztelen naturista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit családi vállalkozás arra szakosodott, hogy pucér takarítónőket közvetítsen ki jó pénzért cserébe.

A Mirror azt írja, a Naturalist Cleaner cégnél dolgozó nők, akik vállalják, hogy meztelenül takarítanak ki otthonokat, óránként átlagosan akár 16 ezer forintot is megkereshetnek. A bátor munkavállalóknak nem kell tartaniuk attól, hogy esetleg molesztálás áldozatai lesznek, a klienseknek ugyanis szigorúan tilos a testi érintkezés a takarónőkkel, és fotózni, videózni sem szabad őket.

A meztelen takarítóként dolgozó 28 esztendős Sia Rodney, aki egyébként egy háromgyermekes édesanya, elárulta, hogyan vette rá magát arra, hogy ezt a munkát végezze.

Van, aki szívesen takarít meztelenül Forrás: Thinkstock

Alapvetően szeretek meztelenkedni, semmi probléma nincs ezzel, hogy ruha nélkül kell takarítani. Mielőtt felvettek dolgozni, volt egy Skype-interjú, ahol megbeszéltük, hogy nem okoz számomra semmi kellemetlenséget ez a munka, és közölték velem a szigorú szabályokat."

A nő elmesélte, többnyire naturisták bérelik fel takarításra, előfordult, hogy egy 60-as éveiben járó házaspárhoz ment dolgozni és még soha senkivel nem akadt problémája. Ha úgy érzi, valaki kezdi a határokat feszegetni, egyből tisztázza vele a szabályokat. Több olyan kliense is volt, akivel barátságot is kötött, lévén ugyanúgy gondolkodnak az élet dolgairól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.